RC Barca de Curse de Control de la Distanță cu Barca Barca Electric Model Mini pentru Copii cu Apa Control de la Distanță Jucărie Jucării, Cadouri Pentru Copii Și Începu

Nou

26.57lei

Puncte:

1. Anti-Coliziune Material: telecomanda barca adoptă un design aerodinamic si este realizat de anti-coliziune ABS material, care poate reduce în mod eficient de rezistență, astfel încât barca RC vele mai repede.

2、Barca Control de la Distanță: jucaria barca pe lac are un 2.4 Hz frecventa controller, care poate controla două bărci în același timp, pentru concurs, și de control de la distanță cu barca automate de corecție de deviație și de rechemare funcții.Dacă acest lucru se întâmplă, barca poate restaura la o poziție verticală de stat, care pot aduce un plus de distractie pentru copii.

3、de Înaltă Viteză Dual-Motor: RC barca este echipat cu un puternic high-speed dual-motoare și poate călători până la 6,0 km / h.Dimensiunea ideala pentru piscine, iazuri mici, râuri și lacuri.Barca poate funcționa numai atunci când este în apă.

4、Apa Funcția de Detectare: Numai atunci când apa este detectat, motorul va începe, protejând astfel motorul și prelungirea vieții sale de serviciu.Aceasta barca RC poate folosi inclus baterie reîncărcabilă pentru a juca în mod continuu timp de 15-20 de minute și taxa pentru aproximativ 3 ore.

5、100% Satisfacție de Garantare: Ne angajăm să furnizarea de înaltă calitate produse sigure pentru toată lumea.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi cele mai bune servicii.

Caietul de sarcini:

Material: plastic ABS

Dimensiuni (L *W *H): despre 19.5 *6.9 *5 cm/ 7.68*2.72*1.97 în

Varsta: peste 8

Culoare: alb

Viteză: aproximativ 10-15 km / h

Frecventa: 40 MHz

Pe deplin Funcțională: înainte/ înapoi/ stânga/ dreapta/ marșarier

Tipul de la Distanță Baterie: 2 baterii AA de 1.5 V (nu sunt incluse)

Distanta de operare: în termen de 20-30 de

Timp de încărcare: acumulator exigibilă integrate în barcă (3.7 V / 500 mAh), alimentata prin USB, încărcare completă durează patru ore și, de obicei funcționează aproximativ 25-35 de minute

Lista De Ambalare:

1 *Control De La Distanță

1 *Barca

1 *Baterie

1 *Cablu USB

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: dt rc barca, omul jet barca, barca din pvc, cântar yunmai, barci rc kit, barca rc, electric cu barca, mare barca rc hull, nava jucărie, ose barci rc.

Control Channels 4 Channels
Modul Controler Mode1
Tip Ambarcațiuni Și Nave
Caracteristici Remote control
Frecvența 40 MHz
Numărul De Model control de la distanță cu barca
Design barca cu motor
Material Plastic
Varsta Recomanda Maternitate
Flight Time 25-35 de minute
Viteza Max 10-15 km / h
Dimensiuni cum arată
Starea de Asamblare Gata-de-Go
Remote Distance în termen de 20-30 m
Origine NC(de Origine)
Sursa De Alimentare electric
Certificare CE
Remote control Da

Scrie-ti parerea!

RC Barca de Curse de Control de la Distanță cu Barca Barca Electric Model Mini pentru Copii cu Apa Control de la Distanță Jucărie Jucării, Cadouri Pentru Copii Și Începu

Scrie-ti parerea!

Produse similare