2.4 GHz Infrarosu RC Yacht Rc Barca Motoare Duble de 500m de Control de la Distanță Flytec Momeală de Pescuit Parte Accesoriu Ishing Momeala Barca

Nou

80.44lei

Puncte:

1, de Mare Viteză: viteza poate ajunge la 12-15KM/h, iar distanța de control poate ajunge la 140.0 picioare. Frecvența de 2,4 GHz controller permite mai multe nave pentru a concura în același timp.

2、Ușor de Control: infraroșu control de la distanță controlează barca pentru a muta înainte, înapoi, la dreapta sau la stânga; materiale de înaltă calitate și design deosebit: de înaltă calitate ABS plastic și speciale elice, mai sigure și mai durabile; reducerea capului de tăiere de design.În plus față de rezistența la apă, ceea ce face navigarea mai repede și mai ușor, barci RC permite tuturor copiilor să experiență distractiv de control de la distanță.

3、Impermeabil Casca de protectie si Anti-înclinare Design Modular: Această electric barca control de la distanță jucărie este echipat cu un impermeabil de calitate casca cu anti-înclinare design modular.

4、Perfecta Dimensiuni: Potrivite pentru piscine, iazuri mici, râuri și lacuri; de înaltă calitate, de înaltă performanță și durabil design unic; bărci poate funcționa numai atunci când sunt în apă.

5、Timp de Încărcare: timpul De încărcare este de aproximativ 90 de minute, poate fi folosit pentru aproximativ 20 de minute.

Descriere:

1.Nu vă faceți griji despre semnalul se intersectează cu alte nave-2.4 GHz cu 4 canale transmițător permite mai multe nave pentru a concura în același timp.Electrice de control de la distanță cu barca va ajuta pe copii să împărtășească fericirea și înțelepciunea, și de a îmbunătăți lor de funcționare capacitatea și inteligența prin joc.Operare simplă: super-ușor de a controla 4 canale (înainte, înapoi, stânga, dreapta).

2. Ușor de a controla pentru copii.Infraroșu control de la distanță controlează-le să se miște înainte, înapoi, la dreapta sau la stânga, te vei distra cu copiii.

Lista De Ambalare:

1 x RC Nava

1 x Baterie cu Litiu

1 x Controler de Transmițător

1 x Incarcator USB

1 x Manual de Utilizare

Notă:

După primirea RC nava, vă rugăm să o încărcați în primul rând, pentru că nu putem fi siguri că fiecare navă este încărcat complet înainte de expediere.Low-power operațiunea va arde și distruge motorul.Înainte de a începe plimbare cu barca, asigurați-vă că puntea de sus este în loc, și apoi ridicați-l în sus pentru a arăta că acesta este blocat.Asigurați-vă că: Pune barca în apă în primul rând, apoi rândul său, de pe controller, elicea nu se va transforma atunci când este pe pământ.Barca funcționează în apă.Poate că lumina roșie de pe regulatorul va aprinde intermitent, dacă te întorci de pe controler înainte de a pune barca RC în apă, nu va fi capabil de a controla barca.Atunci când nu aveți nevoie pentru a juca, vă rugăm să scoateți bateria.După joc, deschideți capacul superior și scoateți acumulatorul.Lăsați suprafața interioară a barca pe uscat.

Etichete: dt rc barca, cântar yunmai, barci rc kit, barca rc, mare barca rc hull, barca de pescuit a navei, flytec bărci, flytec motor, ose barci rc, barca de nadit jabo.

Certificare 3C
Material Plastic
Control Channels 4 Channels
Viteza Max 12-15km/h
Nume De Brand MINOCOOL
Remote control Da
Avertizare no
Dimensiuni 24.5x7.5x6cm
Timp de încărcare 90MIN
Design barca cu motor
Sursa De Alimentare electric
Remote Distance 140feet
Frecvența 2.4G
Numărul De Model Casca Barca RC
Modul Controler Mode2
Intervalul De Vârstă 2-4 Ani
Origine NC(de Origine)
Garanție no
Charging Voltage 3.7 V
Coduri de bare No
Flight Time 20min
Starea de Asamblare Gata-de-Go

Scrie-ti parerea!

2.4 GHz Infrarosu RC Yacht Rc Barca Motoare Duble de 500m de Control de la Distanță Flytec Momeală de Pescuit Parte Accesoriu Ishing Momeala Barca

Scrie-ti parerea!

Produse similare