Control De La Distanță Cu Barca De Apă Electric Cu Barca Cu Motor De Copii De Control De La Distanță Jucărie Model De Jucărie De Învățământ Baiat Cadou De Ziua De Nastere

Nou

40.10lei

Puncte:

1、de Înaltă viteză Științifice Design: telecomanda barca este fabricat de înaltă calitate, rezistent la impact ABS plastic, care este mai sigur și mai durabil.Motor de înaltă eficiență de putere, mai mult de economisire a energiei decât obișnuit motoare.Robust și durabil elice oferă mai puternic de putere pentru navă, și de control de la distanță poate ajunge la 20m.

2、Alimentat de la Baterie, Ușor de Control: Acesta poate fi înlocuit cu ușurință după utilizarea cu 5 baterii AA. 180 de grade, cu 4 canale de control.RC barca are o frecvență de 2,4 GHz, telecomanda este mult mai precis și flexibil, și ele pot fi controlate pentru a muta mai departe, la dreapta sau la stânga.ușor de utilizat!

3、Design rezistent la apa: Aceste jucarii electrice au un robust rezistent la apa corpului și poate dura mai multe plimbari!Pe capac rezistent la apa de design, pe marginea burete rezistent la apa, are un puternic buton de fixare și este echipat cu o înaltă calitate anti-basculare modulul proiectat impermeabil hull, care poate preveni eficient de apă de la intrarea în sala mașinilor.Fuselajul nostru vă va însoți o călătorie frumoasă și aduce mai multă distracție în timpul sărbătorilor.Telecomanda barca permite copiilor să se distreze toată ziua.

4、Cadoul Perfect: mediu barca RC este folosit în piscine și lacuri, și vine cu o deosebita cutie de cadou.Cele mai bune cadouri pentru familie și prieteni pentru zile de naștere, aniversări, adio, binecuvântări, Hanuka, ziua Recunostintei, Crăciun, Anul Nou, etc. Ideal pentru adulti si copii (băieți și fete cu vârste cuprinse între 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 și de mai sus).Utilizați o distracție electric barca control de la distanță pentru a crea valuri pentru copii si adulti, potrivit pentru exterior/interior, utilizarea în piscine și lacuri, vă rugăm să folosiți cu prudență, nu în apă sărată.

5、Risc de Cumpărare: Daca produsele noastre nu îndeplinesc cerințele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați pentru o soluție satisfăcătoare.Susținem pe deplin de produsele noastre și de a oferi pe deplin satisfăcătoare de servicii și 100% garanție de bani înapoi.

Descriere:

Ușor de utilizat de control de la distanță cu barca jucărie pentru copii pentru dual-motor bărci de mare viteză.

Caracteristici:

1. Telecomanda barca este fabricat din plastic de înaltă calitate, ecologice și non-toxice.

2. A controlat de la distanță cu barca cu motor este ușor de înainte, înapoi, stânga, și la dreapta.

3. Fantezie ambalajul este un cadou rafinat pentru copii/prieteni.

4. Ideal pentru decorarea casa ta/birou.

5. Foarte rezistent!Când 5 baterii AA sunt epuizate, veți putea cu ușurință să le înlocuiască.

Caietul de sarcini:

Material principal: plastic

Culoare: mov, portocaliu (opțional)

Dimensiune: aproximativ 26x7x9cm/10.24x2.76x3.54inch

Dimensiune ambalare: aproximativ 26.5 x 12 x 9.5 cm/10.43 x 4.72 x 3.74 inch

Tip: marin

Sursă de combustibil: electric

Asamblare status: gata și pe deplin

Operabil: înainte/înapoi/stânga/dreapta

Telecomanda distanta: aproximativ 20 de metri

Control de la distanță: alimentat de 2 x 1.5 V baterii AA (exclusiv bateriile), iar nava este alimentat de 3 x 1.5 V baterii AA (exclusiv bateriile).

Lista De Ambalare:

1 x Barca

1 x Control de la Distanță

Notă:

1. Din cauza problemelor de efecte de iluminare și unghiuri de fotografiere, va exista o anumită toleranță în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, produsul are niște dimensiuni de toleranță.

Etichete: frusta rc boat, dt rc barca, cataraman rc boat, barca rc gaz, pinne rc boat, Barci RC, rio rc boat, gold rc boat, boton barca rc, bobine rc boat.

Tip vehicul jucarii
Tip 3 Părinte-copil jucării
tip 2 barca model
Control Channels 4 Channels
Material Plastic
Sursa De Alimentare electric
Tip 4 Înot jucarii
Intervalul De Vârstă 2-4 Ani, 5-7 Ani, 8-11 Ani, 12-15 Ani
Design barca cu motor
Numărul De Model Jucărie RC model de barcă
Tip 5 în aer liber, jucării de plajă
Tip 1 jucarii educative
Remote control Da
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

Control De La Distanță Cu Barca De Apă Electric Cu Barca Cu Motor De Copii De Control De La Distanță Jucărie Model De Jucărie De Învățământ Baiat Cadou De Ziua De Nastere

Scrie-ti parerea!

Produse similare