2.4 G Barca RC Jucarii rezistent la apa Baterie Model pentru Baieti 8-12 Ani Copii RC Submarin Ușor de Control Jucărie pentru Copil Cadou

Nou

79.03lei

Descriere:

1. Extrem de Emulat: impermeabil ABS piesele din plastic sunt durabile și moale.Manopera rafinat, mini și ușor.Rece și aspectul rafinat vă oferă senzația vie a submarin real.Nu puteți vedea în cazul în care submarinul este viu.După primirea submarin, pune-l în apă.Lumina ei va veni pe.Se încarcă foarte repede.Nu puteți vedea dacă acesta se încarcă.Taxele sunt la fel ca de obicei.Când ajunge în apă, va începe în mod normal.Acesta nu este rău.

2. Design rezistent la apa: Nu sunt 2 lumini cu LED-uri pe partea din față, foarte eye-catching în întuneric, astfel încât să știi unde se află submarinul.Există 2 cauciuc prize de scurgere pentru a preveni acumularea apei în interiorul navei.Cap de submarin are 2 garnituri metalice pentru a o proteja.Atunci când în contact cu apa, acesta va fi energizat, și când pleacă de apă, se va pierde energie.Ai nevoie doar pentru a începe în apă.Deconectați computerul puterea de a percepe (de a folosi built-in baterie, acul este ușor să ardă).

3. Super-Ușor de Control: Această navă este proiectat cu 6 canale.Se poate deplasa cu ușurință înainte și înapoi, rotire la stânga și la dreapta, se arunca cu capul și de suprafață.Elicea central controlează plutitoare și scufundări.Partea din spate elice de control submarin, transformându-înainte, înapoi, la stânga și la dreapta.După încărcare, indicatorul luminos se poate activa sau dezactiva, sau nu pot aprinde.Acest lucru este normal.Dacă este sau nu, este de încărcare.Vă rugăm să nu utilizați de mare putere pentru a încărca bateriile submarinului.

4. Baterie reîncărcabilă: Există o hidrură de nichel-metal baterii în barcă.Ceea ce este uimitor este faptul că puteți încărca barca de peste si peste din nou pentru utilizarea nelimitată.Control de la distanță necesită 4 baterii AA (nu sunt incluse).Acolo este un metal telescopic antena de pe telecomandă, care poate face să vă primească semnal mai bun.Aliniați antena cu conector de antenă de pe telecomandă, și strângeți antena pentru a se asigura că antena nu va slăbi.

5. Cel mai frumos Cadou: dimensiunea Ideala pentru piscine, iazuri mici, iazuri, râuri și lacuri.Acesta poate fi folosit ca interior și în aer liber, jucării.Ideal pentru interior și de divertisment în aer liber.Cel mai bun cadou pentru copii, băieți, fete și adulți.A le ajuta să gândească și să-și coordoneze creierul și mâinile.Exercițiu copilului coordonarea mana-ochi și flexibilitate.

Caietul de sarcini:

Certificare: ASTM, EN71

Material: plastic și componente electronice.

Timp de încărcare: 20 de minute

Timp de joc: 15 minute

La distanță de control de la distanță: 16,4 picioare

Baterie de masina: inclus

Baterie reîncărcabilă de control de la distanță necesită: 4 baterii AA (nu sunt incluse).

Dimensiune produs: aproximativ 4,9 x 1.4 x 1.8 cm

Ambalare dimensiune: 6.1 x 3 x 3.7 cm

Lista De Ambalare:

Submarin*1 Set

Etichete: rc model supra, modelul submarine japoneze, rc submarin modele, 1s rc model, rc submarin cu motor, hg rc model, rc model de submarin, model mare submarine, cumpara model de rc, rc mini-submarine.

Dimensiuni 31.5 * 10.5 * 8cm
Coduri de bare No
Tip Ambarcațiuni Și Nave
Varsta Recomanda 4-6y, 7-12y, 12+y
Starea de Asamblare Gata-de-Go
Control Channels 6 Canale
Material Plastic
Remote control Da
Remote Distance 16,4 picioare
Flight Time 15 minute
Sursa De Alimentare electric
Caracteristici Remote control
Design barca cu motor
Origine NC(de Origine)
Modul Controler Mode1, Mode2
Timp de încărcare 20 de minute

Scrie-ti parerea!

2.4 G Barca RC Jucarii rezistent la apa Baterie Model pentru Baieti 8-12 Ani Copii RC Submarin Ușor de Control Jucărie pentru Copil Cadou

Scrie-ti parerea!

Produse similare