2021 Bicicletă Nouă de iluminare din Spate cu LED-uri Impermeabil de Încărcare Biciclete Inteligent cu Semnale Rândul său, Lumina Accesorii Biciclete Lumină Stop MJ

Nou

104.55lei

Descriere:

Caracteristici:

1. 6 OPȚIUNI pentru MODUL de LUMINĂ: Coada de Lumină caracteristică printr-o singură atingere a comuta cu diferite moduri de iluminare în funcție de preferințele dumneavoastră.Include de mult lumina, rapid intermitent, intermitent pentru ambele părți în mijloc, izbucni intermitent, lent intermitent, intermitent stânga și la dreapta.

2. SPORI SIGURANȚA DUMNEAVOASTRĂ: Cu cele mai bune COB led-uri și senzori inteligenți, ultra luminos de frână lumină, în timpul zilei strobe face mai vizibil pentru alți utilizatori ai drumului.Este mai ușor pentru a îmbunătăți siguranța dumneavoastră de echitatie.

3. UȘOR de INSTALARE: Vine cu șa de bază de montaj și reglabile curea silicon oferite, face bicicleta din spate lumina de flexibil pentru instalare rapidă sau detașați pe biciclete.

4. De VIAȚĂ a BATERIEI: lumina Timp de aproximativ 20h; rapid flash pentru aproximativ 32h; stânga și dreapta flash pentru aproximativ 5h; mijloc + stânga și la dreapta flash pentru aproximativ 5h; flash despre 6.5 sec; lent flash pentru aproximativ 45.Ușor de încărcare prin port USB inclus.

5. Fără FIR de CONTROL de la DISTANȚĂ: Instalat pe ghidon, ușor pentru a comuta moduri de iluminare din spate de biciclete lumina de apăsați butonul de pe controller.Mai convenabil și ușor de utilizat.

Notificare:

Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.

Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Descriere:

Sursa de alimentare: Built-in 18650 baterie reîncărcabilă

Capacitate baterie: 3.7 V, 2000mAh

Dimensiuni: Ca în imaginea de mai jos

Culoare/Stil: Ca în imaginea de mai jos

Pachetul Include:

1 set de Biciclete Coada Lumina cu telecomanda

Etichete: bicicleta lampa, bicicleta semnalizatoare stopuri, bicicleta lanterna, biciclete cu motor de semnalizare, accesorii pentru biciclete general, yezdi accesorii pentru biciclete, forauto biciclete lumina de semnalizare, luminoase de semnalizare bicicleta, accesorii pentru biciclete bontrage, taur tatuaj.

Capacitatea Bateriei 3.7 V, 2000mAh
Alimentare 18650 battery
Numărul De Model 309734
Montare De Plasament Seatpost
Certificare Nici unul
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

2021 Bicicletă Nouă de iluminare din Spate cu LED-uri Impermeabil de Încărcare Biciclete Inteligent cu Semnale Rândul său, Lumina Accesorii Biciclete Lumină Stop MJ

Scrie-ti parerea!

Produse similare