Biciclete Lumini LED-uri de Avertizare Lumini de Noapte cu Bicicleta din Spate Lumina de Biciclete de Munte Echipamente Barca-tip de Echitatie de Siguranță Avertisment Stopuri

Nou

9.83lei

Descriere:

Copie chinezească:

◆ABS+ elastic foarte rezistent la apa material silicon, stabil și durabil, cu tracțiune puternică tensiune.

◆ Două moduri de bliț, unul pentru explozie și unul pentru slow flash.

◆ Instalare sau demontare poate fi completat în 3 secunde fara unelte.

● Gel de siliciu este rezistentă la frig și căldură-rezistente, și pot fi utilizate în condiții de siguranță la temperatură scăzută -0 grade sau înaltă temperatură -60 de grade.

● Stratul exterior este acoperit cu elastic foarte rezistent la apa gel de siliciu, care este stabil și durabil și are tracțiune puternică tensiune.

● De înaltă elastic silicon multifuncțional de fixare metodă poate fi instalat pe ghidon, scaun perna teava, furca fata, spate sus furculita, din spate rucsacul și cască de protecție.

● Quick-release de design, care poate fi instalat sau demontat in 3 secunde fara unelte.

● Iluminare în caz de urgență, de joacă în aer liber pe timp de noapte, alpinism de iluminat și de iluminat biciclete sunt toate aplicabile.

● Rezistent la apă și impermeabil design, nu se tem de inundații în zilele ploioase, rezistent la apa IPX5, capabil să se scufunde 3 metri sub apă, dar încercați să nu să se spele în apă.

Există doar două moduri, explozie, flash și lent flash.Versiunea imbunatatita nu este întotdeauna pe, dar este, de asemenea, un avantaj.Intervalul de lent flash este conceput pentru a fi invizibil pentru ochi, care economisește energie electrică și realizează efectul de întotdeauna pe.

Caietul de sarcini:

Caietul de sarcini:

Produse: barca-tip de echitatie de siguranță avertisment stopuri

Culoare: rosu

Dimensiune: 8*2*1 cm

Material: ABS+ silicon

Modul: de Spargere Flash și Flash Lent

Energie electrică: utilizarea normală de 90 de ore (în funcție de utilizare)

Baterii: 3 baterii LR44 (sau 5 baterii AG10)

Rezistent la apa: IPX5 (utilizare normală în ploaie, dar încercați să nu să-l pună în apă)

Bine ati venit la magazinul nostru.Scopul nostru este de a crea o mai bună echitatie mediu.Produsele noastre garanta 100% de brand nou și de înaltă calitate.Vă rugăm să nu ezitați să le cumpere!

Pachetul Inclus:

1* farul 1* curea

Etichete: lampa de casca, glonțul jurnalul, craniul perete, casca inteligentă, glonțul jurnalul de timbru, Casca, taur pălărie, taur tatuaj, casca de bicicleta lampa, fma.

Alimentare Baterie
Suport Dropshipping
Numărul De Model Lumini Pentru Biciclete
Origine NC(de Origine)
Certificare Nici unul
Montare De Plasament Cadru

Scrie-ti parerea!

Biciclete Lumini LED-uri de Avertizare Lumini de Noapte cu Bicicleta din Spate Lumina de Biciclete de Munte Echipamente Barca-tip de Echitatie de Siguranță Avertisment Stopuri

Scrie-ti parerea!

Produse similare