350mAh Biciclete Lumina Reîncărcabile Biciclete Lampa IPX4 rezistent la apa LED Stop Avertizare Lanterna Bicicleta MTB Accesorii

Nou

31.31lei

Biciclete inteligent de Lumină Stop Spate Drum de Munte cu Bicicleta USB Reîncărcabilă de Frână Lampă cu LED-uri Lumina de Avertizare de Siguranță

Caracteristică:

1. Built-in de înaltă densitate senzor de viteză, atunci când corpul vehiculului este încetinit, stopurile pot fi, de asemenea, detectate rapid, și luminile ultimul timp de 3 secunde în modul highlight.

2. Când lumina înconjurătoare devine întuneric, muta corpul ușor, coada se va aprinde imediat, și coada de lumină va merge automat, fără a muta biciclete în termen de 45 de secunde.

3. Stopurile poate fi ajustat orizontal, în funcție de diferitele unghiuri ale ședinței post, păstrând acuratețea de frânare de la toate ori

Perspectiva abajur proiectat de Fresnel principiu, cu 16 LED-uri margele lampa, de înaltă luminozitate, lumina moale și nu orbitor.

4. Manuală/automată cu dublu-clic pe comutator, în stopul de stat de lucru, rapid, faceți dublu-clic pe comutator pentru a comuta între modul manual/automat.

5. Atunci când coada de lumină este de lucru, faceți dublu-clic pe butonul, butonul va clipi verde și acesta este modul automat.

6. Apăsați lung butonul, lumina verde se stinge pentru modul manual, de mult timp lumina, inteligent de frânare.

7. În power-on de stat, în modul manual, faceți clic pe butonul pentru a comuta între moduri, la rândul său.

8. Lumina constanta-respirație intermitent-intermitent lent-rapid intermitent-ritm intermitent-ECO rapid intermitent.

9. USB de încărcare, baterie 350mAh, garantat de luminozitate, viata lunga a bateriei, fără griji de echitatie.

10. Forma este mini și compact, ușor de pus într-un buzunar sau în rucsac, și ușor de transportat.

11. Carcasa este fabricata din aliaj de aluminiu, suprafața este netedă și texturate, și simte la mana buna.

12. IPX4 rezistent la apa de design, nu se tem de vânt și ploaie, pentru o călătorie fără griji

Suport dublu de proiectare, tub scaun + perna scaunului de instalare, instrument-instalare gratuit, comod și rapid, pentru o călătorie fără griji.

Caietul de sarcini:

Material: aliaj de Aluminiu + ABS

Greutate: aproximativ 26g

Capacitate baterie: 350mAh

Timp de încărcare: 2 ore și 20 de minute

Metoda de instalare: perna scaunului/seat tube

Indice de impermeabilitate: IPX4

Curent de încărcare: 5V-280mA

Modul de lumină: manual/auto

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Smart Lumina De Frână

1 X Accesorii

[relateproductdetail/]

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine.NU există EXCEPȚII!

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Magazincredite.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O

Etichete: inteligent de iluminare cu bicicleta, rinnes accesorii auto, bicicleta rupe, fixie potrivite accesorii, biciclete cu motor de semnalizare, bicicleta cu led-uri față, accesorii pentru biciclete general, luminoase de semnalizare bicicleta, accesorii pentru biciclete bontrage, bicicleta cu led.

Certificare Nici unul
Nume De Brand MOJOYCE
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Inteligent De Lumină De Frână
Inteligent De Lumină De Frână Biciclete Lumina
Montare De Plasament Cadru
biciclete lumina usb led biciclete lumina
Alimentare Baterie

Scrie-ti parerea!

350mAh Biciclete Lumina Reîncărcabile Biciclete Lampa IPX4 rezistent la apa LED Stop Avertizare Lanterna Bicicleta MTB Accesorii

Scrie-ti parerea!

Produse similare