Biciclete inteligent Senzor Frână Coada de Lumină LED-uri USB Reîncărcabilă Biciclete Stop Auto On/Off Ultra Luminos de Ciclism MTB din Spate Lumina

Nou

113.42lei

Biciclete inteligent Senzor Frână Coada de Lumină LED-uri USB Reîncărcabilă Biciclete Stop Auto On/Off Ultra Luminos de Ciclism MTB din Spate Lumina

Caracteristică:

1. Pornire automată și oprire : prin senzor inteligent, biciclete coada lumina va porni automat cu luminozitate scăzută și opriți cu luminozitate ridicată.De asemenea, acesta se aprinde atunci când sistemul de frânare, și comută automat la lumina de frână modul atunci când încetinirea.Principiul este același ca de o mașină de coada de lumină.

2. USB reîncărcabilă, viteză mai mare și luminozitate mai mare : mai mult de 30 de ore de timp de funcționare (400 mAH).Un cablu USB este inclus pentru a încărca pe computer, încărcător de perete, putere banca sau orice alt dispozitiv cu un port USB.

3. Crește zi de echitatie modul , atunci când coada de lumină detectează schimbarea de biciclete lumina, acesta va comuta automat în funcție de intensitatea luminii de fundal. 3 moduri: lent flash, respirație flash, modul de echilibru.

4. Modul automat și modul manual : Apăsați butonul pentru a porni pe biciclete coada lumina, și apoi apăsați de două ori pentru a schimba diferite moduri (automat semn se aprinde lumina verde, modul automat se aprinde).Modul Auto: atunci Când bicicleta este stopul simțurile bicicleta mișcare, vă rog să rămâneți în continuare în termen de 10 secunde.

5. Completă CNC din aliaj de aluminiu corp și rezistent la apa IPX5 , built-in LED COB + EnSca obiectiv, poate oferi de înaltă vizibilitate pe timp de noapte, dar nu orbitoare.

6. Ușor de instalat : Șa de instalare și seatpost de instalare poate fi aplicat la orice drum cu bicicleta.Oferim șa suporturi de montare și reglabil curele silicon pentru a face bicicleta stopuri flexibil și rapid pentru a instala sau elimina biciclete, seatposts, căști de protecție, etc.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Senzor Inteligent Coada Lumina

Material: carcasă din aliaj de aluminiu

Dimensiune: 36*19mm (foto)

Greutate: aproximativ 37g

Culoare: Negru

Baterie: 400mah litiu polimer baterie

Timp de încărcare: aproximativ 2.5 h

Rezistenta: întotdeauna pe timp de 10h-respirație pentru 15h-clipește pentru 30h

Modul de lumină: mereu pe-respirație-intermitent

Mod de operare: manual / automat

Rezistent la apă evaluare: IPX5

Caracteristici: indicator de baterie, senzor de vibrații, de frână, senzor de lumină, de zi de funcționare modul de lumină, impermeabil, incarcare USB, etc.

Metoda de instalare: șa de instalare și seatpost de instalare

Lista De Pachete:

1*Biciclete coada lumina

1*cablu USB

1*seat tube-clema de fixare

1*Perna de fixare clip

1*Instrucțiuni

4*Tie

Etichete: tuya senzor de lumină, bicicleta spate cu led-uri, lampă cu led-uri pentru bicicleta, bicicleta lanterna, smart coada, ultra luminos spate bicicleta lumina, lanterna usb spate, decal apă, luminoase de semnalizare bicicleta, bicicleta cu led din spate.

Numărul De Model Biciclete Inteligent Senzor De Frana Stop
Certificare CE
Montare De Plasament Seatpost
Origine NC(de Origine)
Alimentare Baterie
Nume De Brand WasaFire

Scrie-ti parerea!

Biciclete inteligent Senzor Frână Coada de Lumină LED-uri USB Reîncărcabilă Biciclete Stop Auto On/Off Ultra Luminos de Ciclism MTB din Spate Lumina

Scrie-ti parerea!

Produse similare