600 Lumeni Față de Bicicletă Lumina 2*T6 Margele Lampa Bicicleta Far de Încărcare USB Ciclism Lampa de Noapte de Echitatie Lanterna MTB Lumina Cap

Nou

41.55lei

Caracteristică:

[Biciclete luminoase lumina] luminozitate maximă de biciclete faruri este de 600 lumeni, maxim distanta de iluminare este de 160 de metri, unghiul de iluminare este de 85°, CREE 2*T6 de viteze are patru niveluri de luminozitate, lumină puternică-light medium-low-lumină izbucni Flash este disponibil pentru a alege de la pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite.

[Reîncărcabile biciclete lumina] bicicleta față de lumină are un built-in 1500mAh litiu polimer baterie, care poate fi perceput printr-un dispozitiv cu o interfață USB, care este foarte convenabil pentru bicicliști.

[Rămasă a bateriei, puterea de afișare] lumina LED-uri De afișare pe partea de sus a bicicletei față de lumină afișează puterea rămasă a bateriei, astfel încât este ușor să știi cât de mult puterea bateriei led biciclete lumina are în timp real.

[Baza este ușor pentru a regla] 360° rotativ de bază de montaj vă permite să rotiți biciclete faruri să strălucească în orice direcție doriți.

[Impermeabil biciclete lumina] bicicleta lumina din față este fabricat din material de aliaj de aluminiu, cu o bună disipare a căldurii, bun măiestrie, robustețe și durabilitate; grad de protectie IPX5, ceea ce înseamnă că, dacă este plouat, nu este nevoie să-l elibereze, și nu există nici o teama de vreme rea.

Caietul de sarcini:

Material: aliaj de aluminiu plastic coajă

Margele lampa: 2*T6

Dimensiune produs: 7.7*4.4*6.2 CM

Greutate: 96g

USB de încărcare: built-in 1500mah baterie de litiu polimer

Lumina puternică de viață a bateriei de aproximativ 3 ore

Lumeni: 600 lumeni (maxim)

Inundații unghi: 85 de grade

Poziția de viteze: lumină puternică-light medium-low-lumină izbucni flash

Gama: 160 de metri

Rezistent la apă evaluare: IPX5

Pachetul include:

1*faruri Masina

1*Instalare de bază

1*cablu USB de încărcare

Etichete: xs caz păsări.

Origine NC(de Origine)
Certificare Nici unul, CCC
Alimentare Baterie
Gama 160 meters
Numărul De Model BN2T1805
Margele lampa 2*T6
Montare De Plasament Cadru
Rezistent la apă evaluare IPX5
USB de încărcare uilt-in 1500mah polymer lithium battery

Scrie-ti parerea!

600 Lumeni Față de Bicicletă Lumina 2*T6 Margele Lampa Bicicleta Far de Încărcare USB Ciclism Lampa de Noapte de Echitatie Lanterna MTB Lumina Cap

Scrie-ti parerea!

Produse similare