7W 3000LM Modul 3 Biciclete Lumina Cip Q5 Led Ciclism Față Lumini de Biciclete Lanterna din Aliaj de Aluminiu rezistent la apa Zoom Accesorii pentru Biciclete

Nou

5.58lei

Caracteristică: Super mini dimensiune, luminoase, cu efect de orbire.Mini-dovada design & design rezistent la apa.Ieșire luminos poate veni la 3000 lumeni (MAX).Reglabil raza de focalizare pentru utilizare diferite, care se întinde pentru a ajusta focalizarea.Confortul transporta.Potrivit pentru vanatoare, ciclism, alpinism, camping și activități în aer liber etc. Caietul de sarcini: Luminozitate: 300 Lumeni (atunci când se utilizează 3.7 v 14500 baterie) Baterie: utilizare 3.7 V 14500 baterie, nu include în pachet.Caracteristici speciale: Zoom in & out Lanterna Moduri: 3 moduri de Mare > mic > Flash LED durata de viata: 100.000 ore Comutator tip: cap Coada comutator Meterial: Aliaj de Aluminiu Dimensiune: 3.67 x 1 x 1.03 cm Culoare: Negru, Cum a face tu schimba modurile pe aceasta lanterna? 1. Apăsați complet pe butonul de oprire complet de două ori în interval de 3 secunde 2. Doar o lumină apăsați pentru a sări de la buton Pachet:

Arăta ca foto 1.Suport:Picătură De Transport Maritim/Mixt Color /En-Gros 2.Vă rugăm să comfirm informațiile de contact ale beneficiarilor cu atenție. 3.Vă rugăm să oferiți 5 stele feedback-ul dacă vă satisface produsele noastre, este foarte important pentru noi ,dacă aveți orice întrebare , vă rugăm să ne contactați , ne va servi pentru tine pe Magazincredite.ro .

Etichete: aur de biciclete față de lumină, bicicleta lanterna, mari lumini de biciclete, lanterna flash, tor, accesorii pentru biciclete general, mare de motociclete accesorii, mare de biciclete coada lumina, suport de biciclete, schiat lumini pentru biciclete.

Numărul De Model Lanterna bicicleta
Material Aliaj de aluminiu
Culoare negru
Certificare CE, CE, IPX6
Reflector lentile convexe
Montare De Plasament Ghidon
Baterie 1x14500, nu include
Origine NC(de Origine)
Alimentare Baterie
Se potrivesc pentru Road Bike, Bicicleta MTB
Comutator Coada-capac apăsați ON/OFF
Modelul de LED-uri Q5 LED
Lumeni 3000 lumen

Scrie-ti parerea!

7W 3000LM Modul 3 Biciclete Lumina Cip Q5 Led Ciclism Față Lumini de Biciclete Lanterna din Aliaj de Aluminiu rezistent la apa Zoom Accesorii pentru Biciclete

Scrie-ti parerea!

Produse similare