Control de la distanță cu Bicicleta Stop USB Reîncărcabilă Biciclete Coada Lumina din Spate de Semnalizare Frânare de Avertizare cu LED-uri Wireless Ciclism Felinar

Nou

17.49lei

USB Reîncărcabilă, fără Fir de Control de la Distanță Impermeabil de semnalizare Bicicleta Stop descriere Produs:

Culoare: Negru

【ULTRA-LUMINOS LED-uri de BICICLETE COADA LUMINA】- squibomb biciclete coada lumina, cu semnalizare , suficient de luminoase pentru a fi văzut de la 150ft departe în ceață/zi ploioasă sau chiar în întuneric de noapte.

【Fără FIR CONTROL de la DISTANȚĂ】- control de la Distanță biciclete coada lumina pentru a trimite semnale în diferite moduri de 3 ușor de utilizat butoane de pe controlerul fără fir.Control de la distanță de pe ghidon, ușor pentru ciclist pentru a controla timpul de echitatie.Potrivit pentru Munte, MTB și Biciclete Rutiere.

【USB REÎNCĂRCABILĂ】 - bicicleta semnale rândul său, utilizarea 900mAh Li-pe baterie, permite biciclete coada lumina pentru a fi încărcați complet în 3-4 ore și poate funcționa timp de aproximativ 7 ore sub luminozitate constantă.

【UȘOR DE instalat】 - Ia rândul său, de semnal și de sprijin fix în caseta de ambalare, de-a lungul canalelor, glisați suport fix în caneluri și fixați catarama.

【BIG HORN MEMENTO】- echitatie în condiții de Siguranță, în condiții de siguranță memento-uri

【VIAȚA IMPERMEABIL】 -o utilizare Normală în zilele ploioase

Pachet :

1 buc Agățat de Ușa Organizator

Etichete: bicicleta semnalizatoare stopuri, bicicleta lanterna, bicicleta roșie, lumină strălucitoare lumina de frână, bicicleta transforma, lanterna led, forauto biciclete lumina de semnalizare, mare de biciclete coada lumina, led seatpost, enduro biciclete coada lumina.

Alimentare Baterie
Numărul De Model Nici unul
Origine NC(de Origine)
Accesorii Lumina
Certificare Nici unul
Montare De Plasament Seatpost

Scrie-ti parerea!

Control de la distanță cu Bicicleta Stop USB Reîncărcabilă Biciclete Coada Lumina din Spate de Semnalizare Frânare de Avertizare cu LED-uri Wireless Ciclism Felinar

Scrie-ti parerea!

Produse similare