ERMAKOVA Muzicale Sculptura Statuie Notă Muzicală Figurina pentru Pian Acasă Cadouri, Suveniruri, Decorațiuni interioare, Accesorii Cadouri

Nou

46.30lei

Subiect : nota Muzicala statuie Material: Rasina Dimensiuni: 6cm*4cm*18cm/2.34"x1.56"x7.02" 7.5 cm*4 cm*16cm/2.93"x1.56"x6.24" 8.5 cm*4 cm*14cm/3.31"x1.56"x5.46" Pachetul inclus:

1 x notă Muzicală statuie Caracteristici: 1. [Poveste]- note Muzicale zbura cheile pentru a exprima bucurie și fericire.Aur note reprezinta lux și bogăție, și negru de bază este un demn și sfânt...bun emoție pentru viață. 2. [Note muzicale]- nota muzicala sculptura este perfect pentru acasa sau la birou decor.Decoreaza instrument pian camera, le-a pus în cameră, decora camera ta, cum ar fi birou, masa, raft, rafturi, masa, noptiera.Lasa-ti casa (camera), un loc cu o vedere. 3. [Înaltă calitate] sunt 3 bucăți într-un set, și instrument pian cadouri sunt fabricate din cele mai bune rășină. 100% fără plumb vopsea ecologică, în condiții de siguranță pentru copii și copii. 4. [Primul cadou]- Dacă este ziua de naștere, de Crăciun, sau orice ocazie speciala, nota muzicala, statuia poate fi un excelent cadou pentru familie, copii, iubit, și prietenii, și le poate da o mulțime de memorie și imaginație.Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca un suvenir. 1. Picătură de transport maritim și en-gros de comenzi sunt acceptate.En-gros de comenzi:va rugam sa ne contactati pentru a obține prețul de en-gros.Drop comenzi de livrare:vă rugăm să lăsați note de drop comenzi de livrare în comanda dvs.,astfel încât noastră colleauge putut vedea că și nu va include factura si magazinul nostru de informații, etc.. 2. Cum fac în cazul în care elementele este rupt sau defect sau mai puțin sau nu-mi place?Vă rugăm să vă rugăm să ne contactați înainte de a scrie un comentariu sau deschiderea litigiului.Am putea returna banii sau retrimite nou articol pentru tine. 3. Există orice taxe vamale?Este taxa de bază cetățenilor de a plăti impozite în conformitate cu legislația locală.Vă rugăm să plătească taxe vamale în conformitate cu politicile locale.Multumesc!!!

Etichete: Cadou, caseta de muzică, design figurine de rasina, religioase statueta, sticla suvenir, brass monkey statuie, pian instrument, metal suvenir de constructii, decor figurin, internațional de muzică de atribuire.

Nume De Brand Ermakova
Tema Oamenii
Aplicabil pentru Acasă, Decor de birou, Cadou
Alte Acasă Decorare Accesorii, Decor Acasă
Material Rășină
Stil Modern
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

ERMAKOVA Muzicale Sculptura Statuie Notă Muzicală Figurina pentru Pian Acasă Cadouri, Suveniruri, Decorațiuni interioare, Accesorii Cadouri

Scrie-ti parerea!

Produse similare