3D Puzzle din Lemn Model de Tren DIY din Lemn de Tren de Jucărie Mecanică tren model kit BOM666

Nou

45.68lei

corpul, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 16px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } i { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-greutate: 700; } 3D Puzzle din Lemn Model de Tren DIY din Lemn de Tren de Jucărie Mecanică tren model kit BOM666

Caracteristici:

1. Face Propriile Ambarcațiuni, Exercițiu hands-on de capacitatea de

2. Tehnologii avansate de Producție,Realizate din lemn natural, cu avansate de tehnologia de debitare cu laser, Cu laser-cut piesele sunt precise, suprafețe netede, și burrless sunt ușor de eliminat din foaia de placaj

3.Lemn Puzzle kit este o provocare distractiv, de asemenea, poate exerciții de coordonare mână-ochi, gândirea logică, hands-on abilitățile, etc.

4.Cadou unic,Perfect Ziua de naștere și de Crăciun cadou pentru fete si baieti sau Adulti care se bucura de Puzzle-uri.

Notificare:

Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină

Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual

Descriere:

1.Model la scara Vehicul: Ea este inspirat de evoluție al vehiculelor rutiere înapoi la secolul al 19-lea.Caracteristic vehiculelor de epoca sunt reproduse în mini-modele la scară detaliate cu structuri.

2.Nici un Lipici Nevoie de: Mecanic Unic de Puzzle 3D,lasere-taie straturi de lemn,nu tonxic,de mediu prietenos,buna placa de lemn.Toate piesele sunt pre-tăiate,nu lipici necesare.La interlockings mecanismele sunt destul de ingenios.

3.Detaliată de Instrucțiuni engleză:Face acest model mecanic jucărie necesită nu numai atenție, dar, de asemenea răbdare.Simt mândru de asamblare întreaga IQ jucărie set-up cu propriile mâini.

4.Reclamele Cadou: de Ce un lucru fascinant pentru a vedea mecanice miracolul vine la viață cu propriile mâini.Cel mai bun cadou de Vacanță pentru prietenul,prietena,soț,soție, care este model de constructor sau iubitor de puzzle.Se pare atât de rece și creează o provocare decentă pentru un adult.

5.Decor Perfect:3D puzzle din lemn are modele decorative care arata captivant, în produsul finit.Este o provocare pentru ambii ochi și mâini, și, de asemenea, un ecran perfect pentru elegante colectii!

1 x 3D Puzzle din Lemn Model de Tren

3D Puzzle din Lemn Model de Tren DIY din Lemn de Tren de Jucărie Mecanică tren model kit BOM666

Q1: Când va pentru a fi trimis?

A1: Ne va livra produsele în termen de 1-5 zile dupa ce ai facut plata.(Vacanță cu excepția).

Q2: de Dropshipping și en-gros

A2: 1. Am putea trimite-l la clientul dvs., fără nici facturi, codurile QR sau promotii transporturile.

2. Noi vă va oferi cel mai bun preț engros și de a recomanda cele mai bune produse.

T3: încă Nu a primit bunuri sau prejudiciile?

A3: Dacă a primit-o ordine deteriorate sau nu a primit comanda.

Vă rugăm să ne contactați și putem rezolva toate problemele tale.Te rog nu deschide disputa și să dea un feedback-ul rău

T4: Dacă există mai multe întrebări

A4: Contact cu noi sau de a face un mesaj de la comanda.

Etichete: Model 3d, masina din lemn, puzzle lemn, 3d puzzle pisica, barca puzzle, puzzl, puzzle pentru adulți din lemn, modelul din lemn, păun puzzle, 3d din lemn.

Material Lemn
Origine NC(de Origine)
Stil Modern
Este Dispozitiv Inteligent No
Tema Arhitectura

Scrie-ti parerea!

3D Puzzle din Lemn Model de Tren DIY din Lemn de Tren de Jucărie Mecanică tren model kit BOM666

Scrie-ti parerea!

Produse similare