Dumnezeu Și Zeita De Copac Statuie Decor De Pădure Zeita Rășină Figurina Ornament Sculptură De Grădină Home Office Desktop Pentru Decor

Nou

35.10lei

Puncte:

1、Garden Art Decor: Zeul și Zeița de Copac sculpturi in gradina sunt perfecte pentru gradina de artă.Aduce gradina ta binecuvântare!

2、Rășină Material: Aceasta figurina este realizata din rasina, realist, frumos și decorativ.

3、Extrem de Detaliate Sculptura: sculptura este un imaginativ operă de artă decorativă conceput pentru case, birouri sau grădini.Este premium și foarte detaliate.

4、vă Rugăm să Rețineți: este recomandat ca utilizatorii să efectueze produs în condiții meteorologice nefavorabile, sau în mod regulat spray cu vopsea transparentă protectoare pentru a prelungi durata sa de viață.

5、Cadou Ideal: Cele mai bune decorațiuni de grădină în primăvară!Cel mai potrivit cadou pentru familia și prietenii.

Caietul de sarcini:

Nume: Zeita de Pădure Statuie Decor

Stil: Dumnezeu, Zeita

Dimensiune: 15*8 cm/5.91*3.15 inch

Greutate: aproximativ 200g

Material: Rasina

Lista De Ambalare:

1*Rășină Figurina

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, ar putea fi ceva diferenta de culoare, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: zeita kali, creatoare de moda ornamente, religioase statueta, crăciunul copac, diy hoverboard, sclipici rășină, bufnita figurine de portelan, zeita sculptura, rășină sculptura, dragonul feng shui statuie.

Material Rășină
Origine NC(de Origine)
Tema Animale
Stil Modern
Este Dispozitiv Inteligent No

Scrie-ti parerea!

Dumnezeu Și Zeita De Copac Statuie Decor De Pădure Zeita Rășină Figurina Ornament Sculptură De Grădină Home Office Desktop Pentru Decor

Scrie-ti parerea!

Produse similare