ERMAKOVA Rășină Retro Rhino Figurine Decor Unicorn Norocos Prosper Acasă Living Birou Decor Magazin Ambarcațiuni Cadou

Nou

114.46lei

Subiect: Rhino cutie de depozitare

Dimensiune: 28cm*11.5 cm*15.5 cm/10.92"x4.5"x6"

Culoare: Verde,Albastru Pachetul inclus: 1 x Rhino cutie de depozitare Caracteristici:

1. Durabil:Această figurină este fabricat de înaltă calitate rășină pentru durabilitate. 2. Depozitare:telefoane mobile, chei, ochelari, control de la distanță și alte mari guri sunt folosite ca diverse recipiente sau cutii de bomboane; 3. Colectarea și cadouri:figurine de Animale sunt perfecte pentru colecția personală, și sunt frumoase cadouri pentru iubite sau copiilor.

1. Picătură de transport maritim și en-gros de comenzi sunt acceptate.En-gros de comenzi: va rugam sa ne contactati pentru a obține prețul de en-gros.Drop comenzi de livrare: vă rugăm să lăsați note de drop comenzi de livrare în comanda dvs.,astfel încât noastră colleauge putut vedea că și nu va include factura si magazinul nostru de informații, etc.. 2. Cum fac în cazul în care elementele este rupt sau defect sau mai puțin sau nu-mi place?Vă rugăm să vă rugăm să ne contactați înainte de a scrie un comentariu sau deschiderea litigiului.Am putea returna banii sau retrimite nou articol pentru tine. 3. Există orice taxe vamale?

Este taxa de bază cetățenilor de a plăti impozite în conformitate cu legislația locală.Vă rugăm să plătească taxe vamale în conformitate cu politicile locale.Multumesc!!!

Etichete: unicorn pandantiv rășini, rășină unicorn, obsidian albastru, rhino jucărie, joc retro, consol, decor retro, rhino, ecko unltd, deco unicorn rășină.

Tehnologia de suprafață Pictura, Culoare desen, Culoare decor
Nume De Brand Ermakova
Stil Europa, Rhino statuie, figurine de animale
Material Rășină
Origine NC(de Origine)
Utilizare Biroul De Acasă Decorare, Cadou
Tema Animale

Scrie-ti parerea!

ERMAKOVA Rășină Retro Rhino Figurine Decor Unicorn Norocos Prosper Acasă Living Birou Decor Magazin Ambarcațiuni Cadou

Scrie-ti parerea!

Produse similare