1/35 Modelare Upgrade Kituri LW35054 Panther G Detalii Set Pentru Dragon Panther G Smart Kituri

Nou

145.73lei

Caracteristicile produsului: Pentru Dragon 1:35 Inteligent kituri. (6268, 6370, 6267) Va lucra cu zimmerit pantera kituri de DML la fel de bine.Detalii set de caracteristici precise fender, fusta și apărătoare de noroi și instrument de modele de rack, care sunt în scară grosime.Ușor de a construi.Toate DML Panther G kituri caracteristică G2 admisie layout.Iarna consumul acoperă și echipajul de încălzire sunt incluse în detaliu set.Aceste Dragon kituri furnizat, de asemenea, diferite de evacuare machete.Detaliază elemente de evacuare aspecte sunt, de asemenea, incluse în detaliu set.Detalii set include, de asemenea, opțiuni pentru a antedateze Pantera G model.Un stil de depozitare bin rafturi, opțiuni pentru a muta instrumente și compartimentele de depozitare tubul de la partea din spate, etc. Echipamente IR cutie pentru întârzierea Panther G furnizate.Antena și monturi pentru vehicul de comanda, de asemenea, incluse.Anti-aer armura prezentate în construit exemple sunt din LW35061 Pantera anti-aeriene set de armura.

PLATA:

Acceptam alipay,toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

TRANSPORT:

Toate parcelele poate livra în întreaga lume.Dacă doriți Express vă rugăm să ne contactați,ne pot trimite prin EMS, DHL,UPS.

FEEDBACK-ul:

Atunci când vei ajunge coletul,dacă vă place.Vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv (4 stele și 5 stele),este important pentru noi.Vom fi foarte recunoscător pentru tine.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre sau orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă vom răspunde în termen de 8 ore.

Sperăm aduce oameni la serviciu bun,orice întrebări,vă rugăm să contactați cu noi.

Etichete: pernă de aer, jucărie transforma, ultra magnus, perfect kit de upgrade, soldat rus, iron man mark 3 jucărie, shikamaru, ch341, dragon autocolant, militar patch.

Material Metal
Origine NC(de Origine)
Notă Neasamblate și nevopsite

Scrie-ti parerea!

1/35 Modelare Upgrade Kituri LW35054 Panther G Detalii Set Pentru Dragon Panther G Smart Kituri

Scrie-ti parerea!

Produse similare