10buc Kawaii Acrilice Băutură Mixt Sticla/Cana Miniatură Art Alimente Spatele Plat Pentru Arc de Păr Centru DIY Accesorii

Nou

7.83lei

Salut toti prietenii mei!

Sperăm că veți avea o dulce timp de cumpărături în magazinul nostru.dacă aveți orice problemă, pls nu ezitați să ne contactați .

Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre,puteți să ne e-mail,va vom raspunde in 24 de ore.

Dacă suma totală de peste 200USD in acest magazin la un moment dat,noi va oferim Transport Rapid Metodă în Loc De China Post Air Mail,

și nu va percepe un cost suplimentar.

Dacă nu ai elemente într-o lună sau elemente deteriorate pe drum,vă rugăm să vă rugăm să ne anunțați.

Material: acril Dimensiune: ca pic Cantitate: 10buc Culoare: ca imagine Am făcut cele mai bune noastre pentru a trage closestcolor tonuri ca putem, dar nu va fi o culoare discrepanță.Te rog da - + - alocația pentru culorile prezentate aici ca unele monitoare de calculator pot fi ușor diferite.Măsurare de mână, atât de +-1mm de eroare este permis.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adresa.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire.Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp.Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, apoi mă va ajuta să-l urmăriți.

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați feedback-ul.Dacă nu sunteți mulțumit cu obiectele primite, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend.

Etichete: puterea de spălare sub presiune, rășină coase kawaii, anime suport de creion, goth kawaii cameră decor, kawaii cana, bea rășină, kawaii ceașcă de cafea portabil, resun kawaii diy, pandantiv drăguț diy, kawaii cameră decor viata.

Este Dispozitiv Inteligent No
Nume De Brand Ywbeads
Origine NC(de Origine)
Tema Dragoste
Material Rășină
Stil Modern

Scrie-ti parerea!

10buc Kawaii Acrilice Băutură Mixt Sticla/Cana Miniatură Art Alimente Spatele Plat Pentru Arc de Păr Centru DIY Accesorii

Scrie-ti parerea!

Produse similare