Motociclist Broasca Și Doamna Lui Figurina Grădină Rășină Broasca Ornament De Masa Din Camera De Zi Sculptura Meserii Decor Acasă

Nou

36.18lei

Puncte:

1、Harul Decor Acasă: Acest Motociclist Broasca și Doamna Lui figurina ar putea fi un mare decor pentru a face un birou unic.Această broască decor exponat este un mare plus pentru grace orice cameră în casa ta.

2、Perfectă de Calitate și Decorative: Această grădină broasca decor sculptura este făcută de non-toxice, eco-friendly de rășină, astfel încât acesta poate sta cu credință în grădină, chiar și pe soare, ploaie sau vant zile.O mare podoabă a molid până dormitor, living, birou.Un cadou pentru iubitorii de broasca sau un cuplu.

3、Doar Marimea potrivita: Măsuri cu privire la 18.5*15.5*8.5 cm/7.28*6.10*3.35 inch în dimensiune.Un foarte detaliate statuie a vitaliza gazon sau gradina.

4、Interior sau în aer liber de Decorare: O grădină frumoasă ornament decor plin de dragoste pentru a infrumuseta casa decor sau decor în aer liber.Un cadou ideal idee de cadou de nunta.

5、Notă înainte de Cumpărare: Dacă există orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom face mai bine pentru tine.

Caietul de sarcini:

Material: Rasina

Dimensiune: aproximativ 18.5*15.5*8.5 cm/7.28*6.10*3.35 inch

Greutate: aproximativ 335g

Lista De Ambalare:

1*Motociclist Broasca și Doamna Lui Statuie

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, ar putea fi ceva diferenta de culoare, vă rugăm să înțelegeți.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Etichete: glonțul jucărie, 200 blaster, motociclist masca de fata, doamna statuie, motociclist de pantofi, bronze sculpture woman, biker mask, broasca ornament, desene animate arma de fotografiere, dans sculptura.

Material Rășină
Este Dispozitiv Inteligent No
Origine NC(de Origine)
Tema Animale
Stil Modern

Scrie-ti parerea!

Motociclist Broasca Și Doamna Lui Figurina Grădină Rășină Broasca Ornament De Masa Din Camera De Zi Sculptura Meserii Decor Acasă

Scrie-ti parerea!

Produse similare