În aer liber, Solar Crizantema de Lumină LED-uri în aer liber, Grădină Simulare de Flori Gazon Lumina Plug-in Gradina Decor Peisaj

Nou

26.27lei

Puncte:

1、Bucurați-vă de Frumusețea: Acest frumos crizantema solar lanterna flori artificiale piling lampa este doar în afara casei.Solar coloana lămpi echipate cu 600mAh baterie reîncărcabilă poate lucra pentru aproximativ 6-8 ore pe timp de noapte după ce a fost încărcat complet în timpul zilei.Să-l decora gradina ta în timpul zilei și de a converti lumina soarelui în energie electrică.Când noaptea cade, se va aprinde automat.Lumina grădini și alei.

2、Durabilitate Mare: S-a dovedit că energia solară poate rezista vreme rea.Impermeabil de rating este IP65. Nu vă faceți griji despre ele pe vreme rea.

3、Foarte Potrivit pentru: Foarte luminos, foarte potrivite pentru decorarea gradini, curti, trotuare, paturi de flori, garduri, acoperisuri, etc. Este, de asemenea, un decor unic pentru Crăciun, Halloween, ziua Recunoștinței.

4、Versiune Imbunatatita: În aer liber solare de gradina, iluminat are flori mai mari și este fabricat din țesături ușoare.Comparativ cu flori reale, calitatea și aspectul sunt îmbunătățite.Flori și tulpini sunt realizate din materiale de înaltă calitate și sunt dovedite pentru a rezista la intemperii.Am actualizat, de asemenea, mai larg panouri solare pentru a converti lumina soarelui în energie electrică mai rapid și mai eficient în vreme tulbure, și de a folosi mai eficient energetic built-in baterii pentru a maximiza timpul de iluminare.

5、Folosind Sfaturi: Aceste lumini solare nu poate fi complet încărcată atunci când sunt livrate.Vă recomandăm să așezați lampa în lumina directă a soarelui timp de până la 6-8 ore pentru a încărca complet bateria pentru a utiliza pe deplin puterea de a produsului.Vă rugăm să activați comutatorul și taxa pentru 8 ore pentru a activa bateria, care va încărca complet bateria.Ajuta la prelungirea duratei de viață a bateriei.

Caietul de sarcini:

Panou Solar: 2v 70mAh epoxidica panou

Timp de încărcare: 6-8 ore sub lumina directă a soarelui

Material: otel inoxidabil, ABS și pânză de mătase

Greutatea netă: aproximativ 121g

Corp de lumină de culoare: rosu/galben/alb

Rezistent la apă evaluare: IP65

Lista De Ambalare:

Solar Crizantema De Lumină*1

Notă:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: broasca decor, lumina dans, fllowera decoratiuni de gradina, dans dans, anao decoratiuni de gradina, fată dans solar, decor broasca grădină, broasca gradina in miniatura decor, fashion dancing solar, curte cu grădină decor.

Cerere decoratiuni de gradina
Picătură de transport maritim Suport
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

În aer liber, Solar Crizantema de Lumină LED-uri în aer liber, Grădină Simulare de Flori Gazon Lumina Plug-in Gradina Decor Peisaj

Scrie-ti parerea!

Produse similare