2-in-1 Type-C USB OTG Micro Adaptoare de Transmisie de Date Adaptor Pentru Mouse-ul Tableta de Hard Disk Telefon Adaptor OTG Accesorii Telefon

Nou

2.87lei

Caracteristici:

1. Interfata USB dispozitive: adaptor OTG sprijină U disk, tastatură, mouse, hard disk, card reader, etc. (Notă: Două telefoane mobile nu pot citi U disc, în același timp)

2. Lanțul de design: adaptor OTG are un lanț, care nu este ușor să-și piardă.Puteți închide cablu de date, atârnă breloc, și atârnă rucsac.

3. A oferi confort: Acest 2-in-1 adaptor OTG permite să scrie documente, chat-ul, și să se joace jocuri mai rapid și mai convenabil.

4. Plug and play: citire directă, operație simplă și rapidă, și de identificare automată prin introducerea unui disc U.

5. Telefon mobil conectat la U disc: uita-te la filme și documente în orice moment, fără rețea, direct de citit, filme, fișiere și alte date stocate în disc U.

Descriere:

Acest lucru de două-in-one adaptor OTG poate transfera rapid fișiere de date, ușor și convenabil, ușor de a transporta și de a folosi.

Caietul de sarcini:

Interfata: Tip C, pentru Android

Culoare: argintiu

Material: metal, plastic

Scop: transferul de date

Pachetul Inclus:

1 * 2 În 1 Adaptor Cu Lanț

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Etichete: xr condus cafe racer.

Origine NC(de Origine)
Produse De Stare STOC
Numărul De Model Adaptor USB OTG
Pachet Da
Tip Cablu Adaptor
Certificare Nici unul

Scrie-ti parerea!

2-in-1 Type-C USB OTG Micro Adaptoare de Transmisie de Date Adaptor Pentru Mouse-ul Tableta de Hard Disk Telefon Adaptor OTG Accesorii Telefon

Scrie-ti parerea!

Produse similare