6GPU Deschide Ethereum Miniere Rack Usor De instalat Accesoriu Instrumente Structură Robust Cadru de Copt Lac Ambarcațiuni

Nou

70.28lei

Caracteristici:

1. Ușor de instalat: usor de instalat, structura puternica.Păstrați toate cablurile se spală, ordonată, și totul în masina de minerit.

2. Materiale durabile: open-pit mining cadru shell este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care este puternic, durabil și ușor de utilizat.A proteja pe deplin GPU-ul și echipamente electronice.

3. Perfect design: design profesional de minerit cadru rack accelereaza convecție aer și super-răcire design disipare a căldurii.Nu există spațiu suficient între plăci grafice.

4. Stabilitate: îngroșat suportului face nu numai placa grafica mult mai stabil, dar, de asemenea, reduce fan de rezonanță pentru a preveni deteriorarea echipamentului, cum ar fi de contact săraci și piese libere.

5. Spori suportul: crește spațiul, sursa de alimentare și de PROCESOR central va intra aer mai lin, nu mai bloca alimentarea cu energie, nu mai bloca CPU fan, masina ruleaza mai eficient.

Descriere:

Acest produs este un miniere de haine, usor de instalat, robust, pentru a păstra toate cablurile se spală, ordonată, și toate elementele din masina de minerit.

Caietul de sarcini:

Culoare:negru

CPU radiator inaltime: 95mm

Suport alimentare: suport ATX sursa de alimentare, suport extins de alimentare

Echipamente de stocare: ssdx2 + hddx1

Fan caietul de sarcini: 12cm

Tratament de suprafață: lac de copt

Dimensiune: 500*268*240mm

Pachetul Inclus:

1 * Minerit rack

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Etichete: mare minerit cadru, cadru miniere ferme, care pot fi stivuite miniere cadru, vintag mini-cadru, miniere cadru caz, trigon cadru mini, mining rig, resina mini-cadru, aflooder. mini-cadru, mini jardan cadru rece.

dimensiune 500*268*240mm
Caietul de sarcini Fan 12cm
Origine NC(de Origine)
Tratament de suprafață Lac de copt
Produse De Stare STOC
Pachet Da
Culoare negru
Nume De Brand ONLENY
Certificare CE
Suport de alimentare suport sursa de alimentare ATX, suport extins de alimentare
Tip Alte
Echipamente de stocare ssdx2 + hddx1
CPU radiator înălțime 95mm

Scrie-ti parerea!

6GPU Deschide Ethereum Miniere Rack Usor De instalat Accesoriu Instrumente Structură Robust Cadru de Copt Lac Ambarcațiuni

Scrie-ti parerea!

Produse similare