Switch KVM 2 Porturi Share Box 2 Calculatoare cu Un singur Schimbul de Tastatură, Mouse-ul Imprimantei 4K USB Compatibil HDMI Comutator KVM

Nou

86.19lei

Descriere:

Vă permite să controlați 2 calculatoare cu un singur set de controale și ecran de afișare (mouse și tastatură).De înaltă precizie cip de criptare, placat cu aur de interfață, compatibilitate Mare, mare de Lucrări pentru control rapid Pc-uri,Console de Jocuri și Sisteme de Securitate, Au o experiență Bună de utilizator.

Suport tastatură fără fir și Mouse, Taste comutator: Suport Gazdă buton comutator și fierbinte comutator cu cheie, comuta rapid între 2 surse de tastatură (doi hot-cheie: "Ctrl + Ctrl + 1 / 2", "Scroll Lock + Scroll Lock + 1 / 2").Alimentat prin USB: Nici o putere externă este necesar un adaptor.

Plin 10.2 Gpbs de lățime de bandă, suportă rezoluții de până la 4K@30 hz (YUV 4:4:4) chroma prelevarea de probe, efectuarea de afișare a imaginii mult mai rafinat și realist, da într-adevăr o sărbătoare pentru ochi.Desigur, de asemenea, suport 3D și rezoluție de 1080P sau inferioară.

Plug and play, folosind de înaltă tehnologie pentru a decoda, nu este nevoie de a conduce, tehnologie de transmisie de sprijin, cum ar fi pentru PC/Laptop/Apple TV/PS3/PS4/Xbox/Sony Bluray player/Nintendo Comutator/proiectoare, audio/video, receptoare și cele mai multe dintre Compatibil HDMI dispozitive capabile.

De mare viteză de transmisie fără lag, nici o pierdere de imagine și sunet de calitate.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Compatibil HDMI comutator KVM

Culoare: Negru

SDize: 4.05x2.56x0.75in

Material: Metal shell

Rezolutie: 4Kx2K@30Hz

Interfata: HDMI Compatibil cu interfata USB + interfata

Mod comutare: comutator cu cheie, tastatura comutator

Notă:

- Ar putea fi o eroare mică de dimensiune pentru manual de măsurare.

- Din cauza a diferite efecte de iluminare și de setările monitorului, elementul real este de culoare poate să nu reflecte exact culoarea pe imagini.

Lista de ambalare

Pachetul Include:

1 x HDMI Compatibil cu Comutator KVM

2 x cablu USB

1 x Manual

Etichete: switch kvm usb, 4 port hdmi switch kvm, switch kvm, 4k 60hz, 12 port usb kvm switch, 3 hdmi kvm, hdmi switch kvm, usb bluetooth keyboard mouse-ul comuta, mac a switch kvm, imprimanta uv.

Nume De Brand selectec
Produse De Stare STOC
Origine NC(de Origine)
Pachet Da
Numărul De Model switch kvm
Tip Adaptor USB
Certificare CE

Scrie-ti parerea!

Switch KVM 2 Porturi Share Box 2 Calculatoare cu Un singur Schimbul de Tastatură, Mouse-ul Imprimantei 4K USB Compatibil HDMI Comutator KVM

Scrie-ti parerea!

Produse similare