1BUC Detasabila Dublu-strat din material Plastic Alimentar Filtru Gol Legume Fructe se Spală într-o Strecurătoare de Bucătărie de Curățare Spălare Coș Filtru

Nou

1.92lei

78392 Patiserie Duze

F res:

1. o varietate de utilizări: în plus față de spălare de orez poate fi folosit ca o tigaie de scurgere, masina de spalat fructe si legume este foarte convenabil și foarte economisire a timpului.

2. bine filtru de apă gaura: ultra-filtru fin gaura de proiectare, distribuție, rapid de filtrare a apei, convenabil și rapid.

3.gros marginea arc design: margine grosime design arc de prindere se simte confortabil și durabil, foarte texturate, mai convenabil de a folosi.

4. interiorul este neted: orez sită folosește alimente grad pp materii prime pentru a face interior neted și non-păros, ușor de curățat și sănătos.

5.scurgere de design: benzi forma de gaura de scurgere, dimensiuni moderate.

6. sigur, sănătos și ecologic: de înaltă calitate pp material de fabricație, în condiții de siguranță și inofensiv, folosiți cu încredere.

7.operare simplă: structură unică, ușor de operat.

8. stilul este frumos și generos: umanizat design concept, stil frumos, simplu și elegant.

9.jos orificiu de scurgere: partea de jos gaura de scurgere de design, se poate scurge apa de repede.

10. suspendat de picioare: partea de jos a patru sporind picioare design, partea de jos nu se va scurge, partea de jos nu va fi aproape de masă, convenabil și igienic, și crește în mod eficient de frecare, anti-alunecare efectul este semnificativ.

11. simplu și practic: simplu și elegant shape plus design practic, care arată aspectul de produse de origine.

12.design divizat: în interiorul albastru de scurgere, exterior albastru poate fi folosit direct pentru a pune fructe și legume.

Tip:masina de spalat coș

Material :plastic

Dimensiune : 16 cm*8 cm

Culoare :verde/bej/albastru/violet

Pachetul include: de 1 buc spălare coș

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Etichete: bucătărie filtru, doamna si vagabondul jucărie, taitei filtru, usturoi negru, kina, negru de golire coș, pânză filtru, fructe din plastic, papetarie tava, instrument de bucatarie.

Caracteristică Eco-Friendly, Aprovizionat
Nume De Brand ZTHOME
Numărul De Model /
Tip De Metal Plastic
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

1BUC Detasabila Dublu-strat din material Plastic Alimentar Filtru Gol Legume Fructe se Spală într-o Strecurătoare de Bucătărie de Curățare Spălare Coș Filtru

Scrie-ti parerea!

Produse similare