Ulei Separator Lingura, din Oțel Inoxidabil Filtru de Ulei Lingura de Supa cu Mâner Lung de Ulei de Gatit Supa Filtru Filtru de Supa Polonic

Nou

27.81lei

Ulei Separator Lingura, din Oțel Inoxidabil Filtru de Ulei Lingura de Supa cu Mâner Lung de Ulei de Gatit Supa Filtru Filtru de Supa Polonic Upgrade Ulei Supa de Separator - lingura rapid separă ulei fierbinte sau apă clocotită, și bulion, se scurge din găuri mici atunci când turnat.Grăsimea este separat de stratul superior pentru a separa apa si ulei.Se poate filtra în mod eficient excesul de ulei și te fac să mănânci mai sănătos.

De înaltă Calitate - Fabricat din oțel inoxidabil de calitate alimentară, în condiții de siguranță și sănătos.Inoxidabil, durabil și va dura mult timp.Design Modern, în conformitate cu ular viziune, iubit de entuziaști culinare, Noi polonicul este alegerea perfecta pentru tine.

Sigur de a Utiliza Lung din oțel inoxidabil mâner pentru o operare confortabilă și nu prea aproape de sursa de căldură.Masina de spalat vase este sigur și ușor de curățat și de reutilizare.Găurile în căldură-rezistente la mâner rotund simplifica și de a salva spațiu de stocare.

Mai multe Funcții - Ușor pentru a elimina de grăsime de la supe, ciorbe și sosuri.Perfect pentru dumneavoastră preferat cartofi, brânzeturi, condimente, sos și legume, carne, ravioli și mai mult.

Rafinat lustruire manopera pentru margine, folosit în condiții de siguranță, fără aspră degete.

Cu bucle agățat la sfârșitul fiecărui mâner, și este suficient de compact pentru a se potrivi în sertare de bucatarie.

Un instrument perfect pentru casa, hotel, restaurant, etc.

Material: otel inoxidabil

Dimensiune: 30.5*9.5 CM/ 12.0 *3.7 inch

Culoare: Argintiu

Conținutul Pachetului:

1 * Ulei Separator Lingura

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: xiaomi nota 9 pro mobile.

Origine NC(de Origine)
Certificare CE / UE, CIQ
Tip De Metal Alte
Numărul De Model Ulei Separator Lingura
Caracteristică Eco-Friendly

Scrie-ti parerea!

Ulei Separator Lingura, din Oțel Inoxidabil Filtru de Ulei Lingura de Supa cu Mâner Lung de Ulei de Gatit Supa Filtru Filtru de Supa Polonic

Scrie-ti parerea!

Produse similare