Pliere masă de Tăiere Silicon Strecurătoare fel de Mâncare Hidromasaj pentru Bucatarie tocător de Spălat Coșul de Legume, tocator Pliabil

Nou

9.16lei

Descriere:

Realizate din silicon de calitate alimentară material, BPA Free, durabil, nu miros, non-toxic, nu cracare și nici o deformare.

De mare capacitate pentru dumneavoastră preferat de paste, legume, fructe, frunze verzi și așa mai departe.Special non-alunecare de standuri ar putea fi plasate pe oriunde, chiar și suprafață netedă.

Funcționează perfect ca un tocător, strecurătoare și depozitare coș, doar un element pentru a satisface orice nevoie.

Se desfășoară într-o strecurătoare și începe să se spală și se scurge cu buit-in plug.Pliere pentru a tăia alimente pe bord, design pliabil-ar putea salva mai mult spațiu și ușor de curățat.

Mare pentru acasă și utilizarea în aer liber, cum ar fi camping, GRATAR si camping curățenie, spălat vase și transportă cu gheață a băuturilor.De asemenea, perfect pentru tăiere, tocare și feliere.

Caietul de sarcini:

Material: Silicon

Ori Dimensiune: 30x40x4.5cm/11.81x15.75x1.77 inch

Se desfășoară Dimensiune: 25x20x11cm/9.84x7.87x4.33 inch

Pachetul Include:

1 Bucată Multi-funcțional de Tăiere Bord

Etichete: pop jucărie, pliabil din silicon de spălare coș, retractabil scurgere chiuveta coș, barba creștere kit, cana de sticla model, sonic, chiuveta strecurătoare coș filtru, barba pentru, tesatura de spălare coș, picurator alimentare.

Nume De Brand KOZEEY
Tip Colanders & Filtre
Caracteristică Eco-Friendly
Tip De Metal Alte
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

Pliere masă de Tăiere Silicon Strecurătoare fel de Mâncare Hidromasaj pentru Bucatarie tocător de Spălat Coșul de Legume, tocator Pliabil

Scrie-ti parerea!

Produse similare