2-în-1 Multifuncțional de Bucătărie Strecuratoare/Sita Set Castron, Dublu Stratificat Rotativ de Scurgere a Bazinului și Coș, de Curățare, Spălare, se Amestecă

Nou

46.80lei

Caracteristici: Măsuri 11.79*9.83*4.72"; Greutate 330g.Preferat de coș se poate descurca cu cele mai strecurat, spălare, curățare, deținerea de alimente sau fructe de sarcini. 2-în-1 strecurătoare mare & castron seturi sunt realizate din non-toxic, durabil, de calitate alimentară PP.

Ajutor bucatarie

Lucrările pentru drenarea cele mai multe alimente, cum ar fi spaghete, paste, cartofi, broccoli, fasole verde, morcovi, spanac și alte legume.Utilizator aceste filtre să clătiți salata de frunze, fructe și legume proaspete.

Multifunctional 2 in 1 set

Include o strecurătoare cu găuri pentru a strecurat și un bol pentru fixare lichide și apă.Mult mai convenabil decât un singur vas sau strecurătoare.Detașabil vas strecurătoare și îl face convenabil pentru diferite utilizări și eficient economisește spațiu de stocare.

Detaliu de design

Umanizate mânere confortabile ajuta să rămână în mâinile tale.O bază puternică de metri de design îi ajută să rămână stabil pe orice blat, de asemenea, proteja castron.Găuri alungite trage apa departe de alimente, accelerarea strecurat proces.

Adorabil culoare

Adorabil culoare adaugă distracție și frumusețe pentru bucatarie decor și de preparare a alimentelor.Sunt disponibile patru culori, inclusiv roz, violet, verde și albastru.Puteți alege unul preferat.

Caietul de sarcini:

Tip: drenarea castron

Cantitate: 1 buc

Material:PP

Culoare:roz/mov/verde/albastru

Dimensiuni: 30*25*12 cm/11.79*9.83*4.72"(L*W*H)

Net greutate:330g/11.64 oz

Pachet:

1* drenarea castron

Etichete: xr iphone cazuri autoturisme toyota.

Numărul De Model drenarea castron
Caracteristică Eco-Friendly
Tip De Metal Fier, PP
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

2-în-1 Multifuncțional de Bucătărie Strecuratoare/Sita Set Castron, Dublu Stratificat Rotativ de Scurgere a Bazinului și Coș, de Curățare, Spălare, se Amestecă

Scrie-ti parerea!

Produse similare