1 BUC Bucatarie din Lemn, Raft pentru Vase de Uscare Picurator de Stocare Titularului Stand Cabinet Organizator pentru Farfurie/Castron/Cupa/Capac de Oală/Carte

Nou

6.50lei

1 BUC Bucatarie din Lemn, Raft pentru Vase de Uscare Picurator de Stocare Titularului Stand Cabinet Organizator pentru Vas/Farfurie/Castron/Cupa/Capac de Oală/Carte

Dimensiuni:

1. Pentru 3 farfurii: L4.5XW5.5XH3.9inches

2. Pentru 5 plăci: L4.5XW10.0XH3.9inches

3. Pentru 6 farfurii: L4.5XW11.8XH3.9inches

Culoare: lemn natural

--Despre Acest Articol ...

【UȘOR DE CURĂȚAT】Nici un colț ascuțit, prezentat cu suprafață elegant și lumină greutate, trebuie doar să curățați-l cu apă și o cârpă.

【De MATERIAL】 - a Făcut De Înaltă Calitate din Bambus, Sănătos, Ecologic, din lemn natural de culoare cu destul de cereale lemn.Aceste culori minunate adăuga viață pentru orice bucatarie sau sufragerie.

【UȘOR de INSTALARE】Design Simplu și Practic, Ușor de Asamblat și de Curățat

【DEȚINE în SIGURANȚĂ】 Dinții ține farfurii sau pahare ferm în poziție verticală pentru a preveni fisurarea sau deteriorarea vase delicate sau a obiectelor din sticlă și-l deține până la 4-7 farfurii, cești sau boluri.

【APPLICAITON】Bun ca uscător de haine, se potrivește multe dimensiuni de plăci.Plăcile de picurare uscat, astfel încât veți nu este nevoie să pierdeți timp pentru a le usca cu un prosop.De asemenea, puteți folosi ca un raft pentru vase pentru depozitare din placi de taiere sau plăci, sau de a organiza cupe, sau să dețină capace sau chiar cărți/ tablete/ laptop/ etc.

--Pachet Sunt Incluse ...

1 buc x Vas Titular

--Declarație Specială--

1. Toate dimensiunile sunt măsurate manual, vă rugăm să consultați produsul real dacă nu există nici o abatere.

2. Vă rugăm să rețineți că o ușoară diferență de culoare ar trebui să fie acceptabil din cauza luminii și a ecranului.

Etichete: cutie organizator machiaj, Masina Ceașcă Titularul, hecare organizator de baie, bucătărie organ, bucătărie, lenjerie de stocare, mobilier dormitor, ika de stocare, arc tesatura, etagere de stocare, scurgătorul de vase.

Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

1 BUC Bucatarie din Lemn, Raft pentru Vase de Uscare Picurator de Stocare Titularului Stand Cabinet Organizator pentru Farfurie/Castron/Cupa/Capac de Oală/Carte

Scrie-ti parerea!

Produse similare