Frigider Organizator Containerele Pot Fi Stivuite Frigider Alimente Cutie De Depozitare Din Plastic Transparent Cămară Alimente Congelator Organizator Accesorii De Bucatarie

Nou

16.66lei

Descriere:

1.Dulap de bucatarie Organizat: Păstrați-vă frigider, congelator, blaturi, dulap de bucătărie sau cămară frumos organizat cu aceste pot fi stivuite organizator frigider cămară compartimente de depozitare

2.Face cele mai Bune de Spațiu: Practic, face cele mai multe de spațiu.păstra elemente organizate și ușor de găsit.Practice care pot fi stivuite de design pentru a ajuta la maximizarea spatiului.Stiva sau de a folosi-le una lângă alta pentru a păstra elemente organizate și ușor de găsit.

3.Larg de Aplicare: Potrivit pentru bucatarii, blaturi, tacâmuri rafturi, frigidere, congelatoare, dulapuri, foarte potrivit pentru dulapuri, dormitoare, bai, camere de spălătorie, artizanat camere, noroi camere, birouri, camere de jocuri, garaje sau orice cameră într-o familie/apartament/apartament/dormitor /RULOTA sau camper.

4.Ce să Magazin: Magazin de mărfuri uscate în alimente, camere de depozitare, cum ar fi supa, pachete de produse alimentare, condimente, ingrediente pentru copt, saci de gustare, cutie alimente, și alimente conservate.Cartofi, ceapa, etc. Folositi-l ca un frigider organizator pentru a stoca fructe, legume, iaurt, brânză sau carne în frigider sau congelator.

5.De înaltă Calitate: Realizate din durabil, de înaltă calitate, 100% alimente în condiții de siguranță de COMPANIE, anti-drop.Curățați cu apă caldă și săpun.Nu puneți în mașina de spălat vase.

Caietul de sarcini:

Nume: Frigider, Cutie De Depozitare

Material: de înaltă PET transparent

Dimensiune: Dimensiune: mic/mediu/mare

Trompeta: 26*9*7cm

Mediu: 26*15*7cm

De mari dimensiuni: 26*9*15cm

Care pot fi stivuite: da

Potrivit pentru: fructe, iaurt, snacks-uri, paste, conserve, băuturi, etc. frigider, bucătărie, cabinet de stocare.

Pachetul Inclus:

1*Frigider Cutie De Depozitare

Etichete: bucătărie organ, depozitare alimente, staniu cutie de ceai, bucătărie storag, pan frigider, vintage bucátárie elemente, camara cutie organizator, potes tradițională, câine, cutie storag.

De mari dimensiuni 26 * 9 * 15cm
Material PET+PE, mare PET transparent
De dimensiuni mici 26*9*7cm
Suport Dropshipping
de dimensiuni medii 26*15*7cm
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

Frigider Organizator Containerele Pot Fi Stivuite Frigider Alimente Cutie De Depozitare Din Plastic Transparent Cămară Alimente Congelator Organizator Accesorii De Bucatarie

Scrie-ti parerea!

Produse similare