Bucatarie Chiuveta Triunghiular Sita De Scurgere De Legume Fructe Picurator Coș Ventuza Suport Pentru Stocare De Bucatarie Chiuveta Filtru Raft

Nou

3.58lei

Descriere:

Ceea ce Veți Obține: pachetul contine 50 de pungi de filtru, un triunghiular de scurgere rack-și ventuze.

Unic Triunghiular Titular: triunghiular design face utilizarea deplină a spațiului în colțul din chiuvetă, și nu ocupă spațiu suplimentar în chiuvetă.Scurgere suport este proiectat pentru a atinge rapid de drenaj pentru a păstra burete și scruber uscat.

Mare Eficienta Filtru: chiuveta filtru este eficient in filtrarea deșeurilor, ușor de curățat și se poate păstra curat chiuveta.Vine cu 50 de piese, sac de filtrare pentru o curatare usoara.

În mod eficient Filtru de Gunoi Bucatarie: filtrul poate rezolva perfect chiuveta înfundarea cauzate de reziduuri și alte gunoaie.Și poate preveni păr, confetti, resturi alimentare, materiale și orice alte gunoaie de la intrarea în canalizare.

Agățat Net Design: Aceste ochiuri de saci de filtru sunt elastice și flexibile, ușor să se conecteze la 7 puncte de scurgere rack-și menține stabilitatea.Ochiuri fine design capcane mici reziduuri alimentare care în mod normal ar aluneca prin filtru.După utilizarea, puteți elimina și de a dispune de acesta.

Caietul de sarcini:

Nume: Triunghiular Tri-Suport Filtru cu Saci Filtru

Material: plastic

Dimensiuni(aproximativ): partea lungime: 12cm/4.72 inch, grosime de 4mm/0.16 inch

Lista De Ambalare:

1*Scurgere Rack+50*Ochiurilor De Plasă Filtru Sac

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, ar putea fi ceva diferenta de culoare, vă rugăm să înțelegeți.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Etichete: xs max m3 caz.

Caracteristică 3 Gunoi Husă Net
Caracteristică 2 chiuveta filtru
Material Plastic
Caracteristica 5 Triunghiul De Drenaj Rack
Caracteristică 1 cu 50Pcs Filtru Sac
Caracteristică 4 Bucătărie Anti Înfundarea Consumabile
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

Bucatarie Chiuveta Triunghiular Sita De Scurgere De Legume Fructe Picurator Coș Ventuza Suport Pentru Stocare De Bucatarie Chiuveta Filtru Raft

Scrie-ti parerea!

Produse similare