20L Pungi de Apă Solar Pliabil de Alimentare cu Apă Încălzită de Pungi de Depozitare în aer liber Camping Drumetii Călătorie Picnic Duș Saci de Baie

Nou

8.29lei

[relateproductdetail/]

20L Pliabil Reglabil Energie Solară Apă Încălzită Pungi de Depozitare în aer liber Camping Drumetii Călătorie Picnic Portabil Duș Saci de Baie

Caracteristică:

1. Fabricat din material PVC,ușoare,durabile și eco-friendly,non-toxic,astfel încât să puteți folosi pentru a spala alimente,feluri de mâncare.Este pliabil și greu pentru a deforma, a spori etanșe caracteristică și nici o scurgere de apă.

2. Negru material PVC va absorbi in mod eficient energia solară pentru a încălzi apa la 45°C în 3 ore cu lumina directă a soarelui.Cu temperatura bar,puteți verifica, de asemenea, temperatura apei direct, fără un termometru.

3. Proiectat cu un on/off reglabil comutator care poate controla debitul de apă de la mic la mare și, de asemenea, furnizat cu un furtun și un cap de duș care pot, de asemenea, folosi pentru a spala masina sau apă de flori.

4. Ușor de transportat și foarte ușor pentru a stoca,este costum pentru Camping,Drumetii,Pescuit sau vânătoare.Este, de asemenea, un cârlig funia astfel încât să puteți închide duș geanta pe un copac sau un duș cort.

Caietul de sarcini:

Material: PVC prietenoase mediului

Culoare: Negru

Dimensiune: 40 * 60cm/15.75*23.6 în (tigla)

Capacitate: 20L

Sfat:

1. Temperatura apei poate fi mai mare de 48 de grade.Nu țineți apă cu temperatură prea ridicată.Prea cald afectează durata de viață a sacului;

2. Nu bea;

3. Vă rugăm să se scurgă de apă, atunci când nu este în uz.

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Duș Sac

1 X Conductă De Apă

1 X Coarda

[relateproductdetail/]

Etichete: duș se spală în aer liber, duș sac, pliere pliabil sticla de apa, duș sac de aruncat, tesatura de duș de camping, 12v duș portabil, cabină de duș colț, dus solar, sac de pește, duș de mână.

Origine NC(de Origine)
Capacitate 20L
Greutate /
dimensiune 40*60cm
Interval de temperatură de /
Material PVC

Scrie-ti parerea!

20L Pungi de Apă Solar Pliabil de Alimentare cu Apă Încălzită de Pungi de Depozitare în aer liber Camping Drumetii Călătorie Picnic Duș Saci de Baie

Scrie-ti parerea!

Produse similare