În aer liber Camping Ceainic din Oțel Inoxidabil de Gătit, Ceainic 1.2 L Mâner Ușor, Compact Camping GRĂTAR Oală Drumeții Picnic Fierbător

Nou

48.84lei

Caracteristici:

1. Convenabil sprue și mâner rotund pentru turnarea și agățat pe foc, oțel inoxidabil ceainic, tăiței instant oală de fierbere, mici, ibric de cafea.

2. În timpul unui picnic, puteți folosi acest smart fierbător să se bucure de taitei instant.

3. Pe mâner pliabil protejează mâinile de opărire și este convenabil pentru depozitare.Acest tip de ceainic, de asemenea, poate fi folosit ca o oală de agățat pentru încălzire pe o sobă tradițională.

4. Durabil și generoasă.Procesul de fabricație este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, rezistenta la temperaturi ridicate, rezistenta la temperaturi ridicate mai repede.Puteți obține cu ușurință un fierbător de apă de fierbere cu asta.

5. Perfect pentru camping, drumeții, supraviețuire, backpacking, picnic și orice alte în aer liber

Caietul de sarcini:

Material: otel inoxidabil

Culoare: Argintiu

Capacitate: plin de apă capacitate 1.2 L, capacitate moderată - 0.7 L

Dimensiune: 13.5cmx13.5cmx13.2cm

Pachetul inclus:

1* Ceainic

1* capac

Etichete: gratuit grillz dinti, jos grill, gratar de bijuterii, gra, Dinții Angrenajului, hip hop dinti, dentare grillz, grill gura, aur grill, gratuit dinți de aur.

Culoare argint
dimensiune 13.5cmx13.5cmx13.2cm
Origine NC(de Origine)
Capacitate 1,5 L, complet capacitatea de apă - 1,2 L
Material Din Oțel Inoxidabil

Scrie-ti parerea!

În aer liber Camping Ceainic din Oțel Inoxidabil de Gătit, Ceainic 1.2 L Mâner Ușor, Compact Camping GRĂTAR Oală Drumeții Picnic Fierbător

Scrie-ti parerea!

Produse similare