În aer liber de Hidratare a Apei Geanta Rucsac Tactic Sticla Detasabila Cu Tub de Băut 2-3L Drumeții Leakproof de Apa Rezervor Sac

Nou

39.81lei

În aer liber de Hidratare a Apei Geanta Rucsac Tactic Sticla Detasabila Cu Tub de Băut 2-3L Drumeții Leakproof de Apa Rezervor Sac

Descriere Integrat de turnare, poate fi folosit cu sac special de apă rucsac, de înaltă calitate, performanță de etanșare design, cu garnitura in interiorul capacului, absolut preveni scurgerile de apă, chiar dacă forțat să strângeți.Imuabile nu de vârstă.De înaltă calitate, furtun PVC, lungime 100cm.

Purtătorul de cuvânt este echipat cu un praf special de acoperire pentru a proteja curățenia de muscatura.Fiecare produs este strict testat și este potrivit pentru apă potabilă, la temperatura normală, nu pentru băuturi și apă caldă,

Caracteristici

-Culoare:așa Cum se arată.

-Mater ia l: sac de organism (alimente grad TPU) duză de aspirație (de grad alimentar gel de siliciu) de apă potabilă țevi (de grad alimentar din PVC).

- Dimensiune: sac dimensiune: 2L 180 * 390mm (w * l) ; 2.5 L 188 * 470mm (w * l); 3.0 L 188 * 520 mm (w * l); Dimensiuni de apă potabilă țevi: 100cm cu duza de apă

0.3 mm de apă a peliculei

-Greutate: 2.0 l despre 191 g / bucata, 2.5 L despre 196.9 g/bucata, 3.0l201.3 g / bucata

-Capacitate: 2,0 l/2,5 l/3.0 l

1. Produse de protecție a mediului, fabricat din TPU sac de corp, din PVC, conducta de apă potabilă.

2. Geanta corpul este translucid și tipărite cu o capacitate de scară.Cu ridicare lug, acesta poate fi utilizat cu spatele agățat.Pliabil de colectare, ușor de transportat.Utilizarea completă este excelent.

4. Super mari de admisie a apei, diametrul interior de care este de până la 100 mm.În plus față de ușor de a pune gheață și alte funcții, și pot pune mâna în sac pentru a curăța interiorul o pungă cu apă, dar, de asemenea, ușor de înțeles geanta corpul eversie, curățați bine o pungă cu apă.În cazuri speciale, puteți încărca, de asemenea, telefoane mobile și alte obiecte de valoare.

5. Acesta este echipat cu importate 100cm mare elastic moale conducta de apă (standard lungime de 100cm) și un nou tip de apa comutatorul de oprire.Proiectarea conductei de aspirație pot mâini libere atunci când bea apă, pentru a facilita exercițiu continuu, ciclism, etc.

Demontare, curățare, asamblare și de întreținere

1. Demontare: vă Rugăm să se înmoaie de apă sac în apă fierbinte și scoateți toate accesoriile după ce conducta de apă de grup devine moale.

2. Curățare: sac de corp și conducte de apă au perie de curățare special, adăugați lichid de curățare cu o perie și se clătește cu apă.

3. Depozitare: poate fi depozitat cu susul în jos să se usuce.

Lista de ambalare

1 x Hidratare vezicii Urinare

Etichete: moll, d rulează sticla de apa, tambur geanta rucsac, ktm apă sac 2l, sac de apă, bidonul, cabină de duș colț, bidonul hydrobak rucsac hidratare, sticla de apa geantă de mână, albastru vezicii urinare de apă.

Feature3 ciclism sac de apă
Greutate 196.9g
Interval de temperatură de Temperatura Normală
dimensiune 2L;2.5L;3L
Feature1 Rezervor De Apă Sac
Capacitate 3L
Facilitate4 Vezicii Urinare De Apă Sac
Culoare Verde.Albastru
Nume De Brand ZTTO
Material PVC
Origine NC(de Origine)
Feature2 Hidratare Vezicii Urinare

Scrie-ti parerea!

În aer liber de Hidratare a Apei Geanta Rucsac Tactic Sticla Detasabila Cu Tub de Băut 2-3L Drumeții Leakproof de Apa Rezervor Sac

Scrie-ti parerea!

Produse similare