Colț Exterior Acoperă Canapea De Gradina Rattan Colț Mobilier Acoperi Formă De V, Rezistent La Apa Canapea Proteja Set Toate-Scop Praf Acoperă

Nou

45.97lei

Caracteristici:

1. V canapea în formă de acoperire: este potrivit pentru interior și în aer liber patio, canapea, V canapea în formă de, în formă de v a secțiunii lounge seturi.Vă rugăm să verificați canapea dimensiunea înainte de a cumpăra.

2. Apă și rezistent la UV: durabil și grele 210D oxford tesatura impermeabil cu strat de argint proteja mobilierul de ploaie, zăpadă și alte precipitații.

3. Windproof mobilier de acoperire: este proiectat cu orificii de ventilare, snap-fit curele sunt tăiate de pe picioare pentru fixare fermă, și există o centura din mijloc de jos, care poate fi fixat pe canapea.

4. Curățare ușoară: șterge cu o cârpă umedă și murdăria va dispărea în curând.Lăsați să se usuce la soare.Cu un ușor să se spele material și rezistență la rupere.

5. Notă: vă rugăm să confirmați în aer liber, canapea dimensiunea înainte de a cumpăra.

Descriere:

Această acoperire este rezistent la apă, care asigură protecție împotriva vântului, ploaie, inghet, raze uv, murdărie, praf sau excremente de păsări, păstrează set de mobilier pentru a fi în siguranță, curat și uscat.

Caietul de sarcini:

Material: 210D Oxford pânză

Culoare: negru

Tip: în formă de V

Dimensiune: 215*215*87cm, 270*270*90cm (opțional)

Aplicabile ocazii: living, dormitor, în aer liber, balcon

Pachetul Inclus:

1 * Canapea Acoperi

1 * Sac De Depozitare

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Etichete: în formă de l, canapea capac simplu, violet canapea de catifea, huse, acoperi canapea, cover set de canapea, mobilier de exterior echipamente, Grădină Canapea, în formă de l, canapea înveliș de design, mobilier de exterior paturi, runda canapea husa scaunului, maro canapea acoperi.

Stil Solid
Material 100% Bumbac, 210D Oxford pânză
Origine NC(de Origine)
Pachetul Inclus 1 * Canapea Coperta 1 * Sac De Depozitare
dimensiune 215*215*87cm, 270*270*90cm (optional)
Procesul Tehnica De bază
Aplicabile ocazii camera de zi, dormitor, În aer liber, balcon
Culoare negru
Producție Canapea Acoperi
Tip În formă de V
Funcția De Tip Toate
Sezon Primăvara și Vara
Aplicabile Canapea Canapea Extensibilă
Fabirc Construcții 80gsm

Scrie-ti parerea!

Colț Exterior Acoperă Canapea De Gradina Rattan Colț Mobilier Acoperi Formă De V, Rezistent La Apa Canapea Proteja Set Toate-Scop Praf Acoperă

Scrie-ti parerea!

Produse similare