3D Bohemia Națiune Model Poliester Canapea Acoperi Toate Universală Geometrice Anti-praf Cotiera Stretch Elastic Canapea pentru Camera de zi

Nou

83.19lei

Atenție

1.Produsul este doar o canapea de acoperire, inclusiv față de pernă. 2.ne-total avem 4 dimensiuni pentru a alege,vă rugăm să verificați dreptul de mărimea canapea,dacă nu știți cum de a alege mărimea potrivită,puteți urmări mai jos 'ghid dimensiune imagine' pentru a măsura sau spune-ne canapea dimensiune,si noi va vom ajuta.

Dimensiuni:

1 Locuri pentru a se potrivi 90cm - 140cm

2 Locuri pentru a se potrivi 145-185cm

3 Locuri pentru a se potrivi 190cm - 230cm

4 Locuri pentru a se potrivi 235-300cm

Caracteristici:

Uimitoare material: Fabricat din material de înaltă calitate, moale și confortabil să stea pe, pilling-rezistența.

Protecție completă: coperta va păstra canapea departe de lapte praf sau zgârieturi mai bine, refresh canapea în viața de zi cu zi, durabil pentru mult timp de utilizare.

Ușor de instalat: este ușor să instalați capacul canapea, datorită de înaltă material elastic.Ușor să fie eliminate de pe canapea.

Decor: modelul este simplu, dar modern, poate se potrivi stilului dvs. de acasă și mobilier ușor, răspândind o relaxare art atmosfera din camera ta.

Ușor de întreținut: de Mână sau de mașină de spălat în homoeothermy apă.

Etichete: pentru Canapea, canapea, protector canapea, acoperi canapea, acoperi canapea rezistent la apa, Scaun De Acoperire, manta canapea, canapea carouri, Canapea Prosop, Canapea Acoperi.

Aplicabile Canapea Trei Canapea scaun
Model TIPĂRITE
dimensiune 90-140cm/145-185cm/195-230cm/235-300cm
Model Tip Geometrice
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model N015
Producție Canapea Acoperi
Stil Marea MEDITERANĂ
Material Poliester / Bumbac

Scrie-ti parerea!

3D Bohemia Națiune Model Poliester Canapea Acoperi Toate Universală Geometrice Anti-praf Cotiera Stretch Elastic Canapea pentru Camera de zi

Scrie-ti parerea!

Produse similare