Îngroșa Canapea Acoperi Pătură de culoare Solidă Non-alunecare Canapea Prosop pentru Camera de zi Mobilier Decor Tapiserie Anti-Zgârietură de Pisică Canapea Acoperi

Nou

38.93lei

Detalii produs:

1. Selectate material de calitate,canapea și confortabil,de înaltă elastic,respirabil,rezistent

2. Este confectionat din material elastic,se potriveste perfect pentru cele mai canapea

3. Reactive de imprimare tehnologie de vopsire,sănătos și ecologic,nu este ușor să se estompeze

4. Proteja canapea de pete,parul de animale,daune și praf

5. Potrivit pentru casa,hotel și de birou și orice nevoie canapea loc

Notă:

1. Vă rugăm măsura canapea include cotiera,apoi alegeți dimensiunea,dacă nu-l măsoare,canapea, acoperirea va fi mai mică decât canapea.

2. Manual de măsurare eroare de 1-3cm este admisibilă,diferite țări au diferite dimensiuni,vă rugăm să verificați înainte de a cumpăra.

3. Din cauza transportului pe distanțe lungi problemă,produsul va fi un pic ori,poate, nu atât de plat ca imagine ,dar doza nu afectează de utilizat.

4. Având în vedere că diferența între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam ca modelul este același așa cum se arată în fotografii.

Etichete: scurt huse de canapea, mens mobilier camera de zi, mobilier de living, china transport gratuit, acoperi canapea, hamy canapea mobilier, cuvertura pentru canapea, felvet canapea acoperi, prosop de bumbac, pătură caldă, consol mobilier.

Fabirc Construcții 90gsm
Aplicabile Canapea Trei Canapea scaun
dimensiune Multiple size
Procesul Tehnica Spălat
Material Poliester
Producție Canapea Acoperi
Fabirc Stil Periat
Origine NC(de Origine)
Sezon Toamna și Iarna
Funcția De Tip Toate
Stil Solid

Scrie-ti parerea!

Îngroșa Canapea Acoperi Pătură de culoare Solidă Non-alunecare Canapea Prosop pentru Camera de zi Mobilier Decor Tapiserie Anti-Zgârietură de Pisică Canapea Acoperi

Scrie-ti parerea!

Produse similare