Moderne De Sticlă Cristal Norocos Ornamente Pentru Pomul De Auto Interioare Accesorii Vin Cabinet Intrarea Decor Acasă Decorare Cadou

Nou

115.75lei

transport gratuit la nivel național data Evenimentului: 16:33, 15 ianuarie 2021 - 16:33, 27 februarie 2021 pentru un Singur plin de 68 de Yuani, zone Poștale: Liaoning, Jilin, Heilongjiang, Beijing, Tianjin, Hebei, Shanxi, Shandong, Shanghai, Jiangsu, Anhui, Zhejiang, Jiangxi, Hubei, Hunan, Henan, Guangdong, Guangxi, Fujian, Chongqing, Sichuan, Yunnan, Guizhou, Shaanxi

Mică avere copac

Dacă ai nevoie de anti-alunecare mat, vă rugăm să contactați serviciul clienți sau lăsați un mesaj atunci când plasarea unei comenzi!

Mare avere copac

Cumpărătorul show

Cumpărătorul trebuie să citească:

1.) dimensiunea și greutatea fiecărei piese sunt variabile unul și numai, vor Exista unele probleme în multi-strat colorat și instrument de modelare Bule, eficientizarea, materiale de bază și instrument de mărci sunt o parte din vitalitatea de artizanat este, de asemenea, transportatorul din colectia sa de valoare care este diferită de mașină ieftină produse și generale sufletul la gură de produse.

2.) Diferența de culoare de problemă.Toate comorile din magazinul nostru sunt fotografiate în natură.Datorită ecranului, lumina pliere și unghiuri diferite de vizualizare, diferenta de culoare a produsului este inevitabilă.Cumpărătorii care nu acceptă nici o diferență de culoare sunt sfătuiți să aleagă cu atenție.Produse de sticlă în sine sunt o Interpretare corectă de lumină și umbră Lumina are o influență importantă asupra culorii aspectul produsului.

3.) vă rugăm să verificați cantitatea înainte de a semna pentru mărfuri.Dacă sunteți de colectare de bunuri pe numele altor persoane, vă rugăm să comunicați în avans.Odată ce ai semnat pentru bunuri, aceasta înseamnă că ați primit produsele de la magazinul nostru și nu au nici o obiecție.

4.) în caz de probleme de calitate, vă rugăm să ne trimiteți fotografii în termen de 24 de ore.După confirmare, am promisiunea de returnare gratuit și serviciu de schimb.În plus, magazinul nostru suporta 7 zile de returnare și schimb de servicii, fără nici un motiv, și taxele poștale de returnare ar trebui să fie plătit de cumpărător.

5.) în cazul în care cumpărătorul achiziționează copil, se consideră că a citit toate cele de mai sus termenii și le-a acceptat.Dacă această clauză este considerată ca un motiv, și cumpărător, care ne dă un rău sau mediu de evaluare va fi considerat ca un malware de evaluare.Vă mulțumesc foarte mult pentru atenție și cooperare!

- -_- - - -_- -

- -_- - - -_- -

- -_- -

- -_- -

- -_- - - -_- - - -_- - - -_- -

Etichete: decoratiuni pentru camera de zi piecies, Podea 3d autocolant, masina decor, fondul, masina pentru, decor dormitor, decor pentru casa, 3d de hârtie de perete, decor salon, decor acasă.

Este Dispozitiv Inteligent No
Tema Dragoste
Stil Modern
Material Piatra
Origine MO(Origine)

Scrie-ti parerea!

Moderne De Sticlă Cristal Norocos Ornamente Pentru Pomul De Auto Interioare Accesorii Vin Cabinet Intrarea Decor Acasă Decorare Cadou

Scrie-ti parerea!

Produse similare