Instrument De Gradina Set De 4 Bucăți, Cu Mistria, Cultivator Mâna Greblă, Transplant De Mistrie, Mănuși De Grădinărit Pentru Plivitul, Slăbirea Solului

Nou

59.00lei

Produse Caracteristici:

Rugină-rezistente din oțel inoxidabil, durabil și nici ușor de îndoit și rupt.

Mânerul este ergonomic, care poate reduce presiunea și oboseala la mână și încheietura mâinii

Transplant spatula cu lungimea de clasificare a mărcilor, puteți controla adâncimea inteligent când ai săpat.Pentru a asigurați-vă că rădăcinilor plantelor nu sunt deteriorate în timpul transplantare.

Mistrii 'sfat este netedă, fără margini ascuțite, de asemenea, poate fi utilizat de către copii.

Puteți face simplu săpat, de plantare, și greblat cu mănuși de grădină, fără griji cu privire la obtinerea orice reduceri și blistere.Ca o grădină mănuși cu gheare se face cu material durabil doar pentru a proteja mâinile.

Practic agățat gaura pe partea de sus a mânerului este convenabil pentru depozitare atunci când nu este utilizat sau în afara sezonului.

pachet:

Mistrie x1

Cultivator Mâna Greblă x 1

Transplant Mistrie x1

Mănuși de grădinărit x2

Etichete: mini set unelte de gradina, pentru instrument de gradina, dat unelte de grădinărit, guardian instrument de grădinărit, gradina plantarea de instrumente, placa de raft cu capac, instrument de gradina, mini-lopata, polizor iarba, scaun de gradina.

Cerere Instrument De Gradina Set
Nume De Brand Noua Lume
Numărul de Bucăți 5
Origine NC(de Origine)
Tip Cutite, cazma, lopata, furculita, rake, Târnăcop
Certificare Nici unul
Numărul De Model NWK03
Pachet OPP

Scrie-ti parerea!

Instrument De Gradina Set De 4 Bucăți, Cu Mistria, Cultivator Mâna Greblă, Transplant De Mistrie, Mănuși De Grădinărit Pentru Plivitul, Slăbirea Solului

Scrie-ti parerea!

Produse similare