Carouri de Designer de Înaltă Înalt Cizme de Ploaie Femei Pantofi de Cauciuc de Ploaie Cizme Femei cu Dungi de Ploaie Pantofi de sex Feminin Galosheslady Cizme Jumătatea vițel

Nou

69.91lei

Dimensiunea De Orientare

Acest stil de ploaie boot este cu branț de căptușit,se potriveste un pic mai mic ,deci este mai bine să ia 1 dimensiune mai Mare,Sau poate fi necesar să scoateți branț de a purta confortabil.

NOTĂ

-Dimensiunea pantof de pagina de cumpărare este U. S. dimensiunea -Lat sau gros jos vă rugăm să alegeți 1 dimensiune mai Mare. -Dimensiunea logo-ul de pantofi se referă la Dimensiunea Chinez numai. -Vă rugăm să permiteți-0,1-0,3 cm de eroare din cauza manuală de măsurare. -Vă rugăm să alegeți dimensiunea în funcție de Lungimea Piciorului,va vom trimite pantofi în corespunzătoare Dimensiunea Chinez.Notă: ①Fit poate varia în funcție de construcție, materiale și producător. ②New pantofi poate veni cu un pic de miros,acesta va dispărea după ventilație. ③Slight diferență de culoare între fotografii și obiect real din cauza diferite de afișare,de lumină și de unghiul de fotografiere.

Etichete: oamenii ploaie pantofi, bota femei, cizme de cauciuc pentru femei 42 dimensiune, x cizme de ploaie, femei dantelă cizme de ploaie, clar rainboots femei, cizme de cauciuc, boot, botas cizme de ploaie, mat wedge cizme de ploaie.

Branț Material PVC
Material De Sus PVC
Material Ax PVC
Materiale De Captuseala Sintetic
Forma De Deget Rotund Toe
Nume De Brand feerldi
Tip De Închidere Slip-On
Numele Departamentului Adult
Tip De Element Cizme
Boot Înălțime La Mijlocul Lunii Vițel
Numărul De Model WC-47
Se potrivesc Se potrivește mai mici decât de obicei. Vă rugăm să verificați acest magazin este de dimensionare info
Origine NC(de Origine)
Înălțime Toc Mici (1-3cm)
Sezon Primavara/Toamna
Cizme Tip Rainboots
Material De Talpa PVC
Element De Moda Platforma
Model Tip polka dot
is_handmade No
Toc De Tip Pene
Cu Platforme Da

Scrie-ti parerea!

Carouri de Designer de Înaltă Înalt Cizme de Ploaie Femei Pantofi de Cauciuc de Ploaie Cizme Femei cu Dungi de Ploaie Pantofi de sex Feminin Galosheslady Cizme Jumătatea vițel

Scrie-ti parerea!

Produse similare