Din Oțel inoxidabil Ou Prajit Formator Ou Mucegai DIY mic Dejun Clatita Ou Inele Sandwich Instrumente de Bucătărie Ustensile de Copt Instrumente TSLM1

Nou

3.08lei

Descriere:

De SIGURANȚĂ din OȚEL INOXIDABIL - ou inelul este făcut din non-toxic și fără gust din oțel inoxidabil, premium BPA free de acoperire păstrează alimentele de la lipirea.Acesta vă poate ajuta pentru a face o rundă omletă de ou perfect, realizarea în condiții de siguranță și sănătos scăzut de grăsime de gătit.

UȘOR DE UTILIZAT - Inel de Ou este rapid și ușor de a găti, și Inel de Ou nu numai că face ouă mai puțin permeabil, dar păstrează, de asemenea, ouăle rotunde.Acesta vă poate ajuta pentru a face o rundă omletă de ou perfect, realizarea în condiții de siguranță și sănătos scăzut de grăsime de gătit.Doar ridicați mânerul, loc pe electric tavă sau tigaie, și ajunge la gătit!

UȘOR DE CURĂȚAT Datorită oțel inoxidabil material metalic de omleta, metal clatita inel nu produce plus de gunoi, astfel încât clatita mucegai este ușor de curățat și poate fi ușor de curățat cu o cantitate mică de apă și săpun.Mașini de spălat vase, de asemenea, în condiții de siguranță.

MULTI-FUNCȚII - Inel de Ou poate personaliza hamburgeri, produse de panificație, fructe, jeleuri, ouă, omlete, biscuiți, clătite, șuncă, cartofi, clătite și diverse deserturi.Nu vă faceți griji despre un singur micul dejun, ia-l acasă și porniți-ti imaginatia!

Anti-opărire Mâner de Silicon : ou inele pentru prajit cu Mâner de Silicon pot preveni arsurile, simplu de operat.Rece mâner de silicon poate fi îndepărtată ușor de pe vas.Doar se aplică ulei oală și ou mucegai, ridicați mânerul, loc.

Caietul de sarcini:

Nume produs: rotund non-stick omletă

Material: 430 din oțel inoxidabil + fier + non-stick spray de vopsea + manșon de silicon

Greutate: 59.3 g

Dimensiune: 1.8*7.5 cm

Ambalare: sac PP

Aplicație: familie, restaurant, hotel, etc.

Pachetul Inclus:

1*rotund non-stick omletă

Etichete: maker panini, contact grill, alimentare tip bufet cald, ue stoc, se coace tava, cuțit pentru brânză, biscuit, Brânză Furculita, sos cald, brânză distribuitor.

Numărul De Model -
Ou Instrumente De Tip Alte
Material Alte
Funcția Alte
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

Din Oțel inoxidabil Ou Prajit Formator Ou Mucegai DIY mic Dejun Clatita Ou Inele Sandwich Instrumente de Bucătărie Ustensile de Copt Instrumente TSLM1

Scrie-ti parerea!

Produse similare