Masina Zero Reparații Strat de Agenți Auto rezistent la apă Până Pen vehicul de Îngrijire Scratch Remover Vopsea de Îngrijire auto Repararea Vopsea Stilou Instrumente

Nou

3.54lei

Caracteristici:

Nici Toxic

Permanent

Rezistent La Apă

Inodor

Funcționează pe toate culorile

UV a Soarelui activat

Economisește bani

REZERVĂ SFAT INCLUS

Cum să Utilizați:

1. Se agită-l Repara!Pro aplicator bine cu capacul.Aplica-l Repara!Pro în zonă umbrită.

2. Prim-aplicator separat pe o suprafață.Cu vârful îndreptat în jos, APĂSAȚI și ELIBERAȚI de primăvară sfat pe o suprafață de până sfat este saturat.Proteja sfat de la lumina soarelui!Aceasta poate dura de la 40 la 50 de prese pentru a satura sfat.

3. Se aplică de-a lungul & deteriorat în strat clar.Lucreze mai rapid, Repara!Pro cure în lumina directă a soarelui.Se aplică la temperaturi de peste 55 de grade (F).

4. Rapid sterge excesul cu un prosop de hârtie uscată, ca o rezolvi!Pro poate vindeca rapid.Permite de a vindeca în soare până se usucă(1-48 ore).Zgârieturi adânci poate solicita o cerere suplimentară.

Atenție: Înlocuiți capacul după utilizare ! / A se păstra departe de copii!

Pachetul Include:

1 buc

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

Etichete: banda velcro, vopsea auto pen, masina scratch remover rășină, cpap, pentru instrument, car scrath remover, metal cauciuc pen, cpap portabil, reparații auto, vopsea auto reparare.

Tip pen
Feature6 Vopsea de întreținere pen
Facilitate4 vopsea auto pen gri închis
Feature2 scratch repair repara masina
Feature5 Rezistent La Apa Pen
Feature8 Întreținere auto pen
Feature9 vopsea auto reparare
Feature1 Zero Reparații pen
Feature7 masina eliminarea zero
Feature3 vopsea auto pen
Feature10 Vopsea Pentru Masina
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

Masina Zero Reparații Strat de Agenți Auto rezistent la apă Până Pen vehicul de Îngrijire Scratch Remover Vopsea de Îngrijire auto Repararea Vopsea Stilou Instrumente

Scrie-ti parerea!

Produse similare