3D Smart TV Control de la Distanță Pentru LG AN-MR500 Samsung Magic Motion Televiziunea-MR500G UB UC CE Serie Infraroșu LCD Controller

Nou

14.61lei

Acest control de la distanță poate fi folosit ca o alternativă sau o suplimentare de înlocuire sau de control de la distanță.Dimensiunea portabil, ușor de utilizat.

Puteți înlocui pe cel anterior sau cel stricat.

Ușor pentru a utiliza tastatura cu multicolore tastatură.

Material: ABS

Putere: 2 baterii AAA (nu sunt incluse)

Culoare: Negru

Dimensiune: 158x58x39MM

Notă: Aceasta este o Înlocuire.nu unul original.Este un obișnuit infraroșu control de la distanță.Mouse-ul nu funcționează, nici somato funcție, nici Bluetooth, control vocal.Vă rugăm să se uite la această descriere și apoi cumpăra.

La prima utilizare, setați metoda, 1 control de la distanță instalat pe baterie, aproape de TV.Apăsați și țineți apăsat butonul de pornire și tasta de retur, aproximativ 5-10 secunde, 2 în cele din Urmă apăsați cheia de roată.Consultați imaginea de mai jos.

Lista de ambalare

Conținutul pachetului:1 x telecomanda TELEVIZORULUI

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Etichete: x92, telecomanda pentru dvd player samsung, ah59 telecomanda samsung, o mr500, x96, ah59, lg smart, control magic, lg smart tv, jvc control de la distanță pentru tv.

Nume De Brand Sunydeal
Comunicare Wireless IR
Canal 1
Numărul De Model pentru TV LG
Utilizarea TV
Certificare CE, Nici unul
Frecvența 315 mhz
Pachet No
Origine NC(de Origine)
Sprijin APP No

Scrie-ti parerea!

3D Smart TV Control de la Distanță Pentru LG AN-MR500 Samsung Magic Motion Televiziunea-MR500G UB UC CE Serie Infraroșu LCD Controller

Scrie-ti parerea!

Produse similare