Universal Wireless Wifi pentru a RF Converter Telefon în Loc de Control de la Distanță de 240 de 930Mhz pentru Casa Inteligentă

Nou

76.24lei

1.Dispozitivul suportă diferite tipuri de control de la distanță, și generează control de la distanță direct prin, marca lista de selecție app.Branduri necunoscute pot identifica și se adaugă telecomanda tip prin personalizate, Metode (de referință detaliat lista de suport de brand).

2.Dispozitivul suportă copierea universal fixe cod și codul de învățare pentru a genera control de la distanță.Suport SUB-1G multi-frecvență de sprijin (240mhz - 930mhz), cu antena.De identificare a sprijini identificarea de un buton: în cazul în care clientul este frecvența și control de la distanță de cod Ca, asistență pentru produs.

3.Control de la distanță: telefonul poate controla de la distanță de control de la distanță dispozitivul.Suport pentru un singur click conexiune de rețea.

4.Management management la Distanță este simplu: un convertor de dispozitiv poate combina mai multe controlere cu diferite

5.Semne, și aplicația poate șterge și redenumi diferite marci de telecomenzi.Suport pentru memorie funcția de închidere.

Tensiune de intrare: DV5V

De energie în modul Standby: mai Puțin de 1w

Frecventa de lucru: wifi: 2.4 de la distanță 2.48 ghz / telecomanda rf: 240mhz - 930mhz

RF control de la distanță putere: 20dbm

Receptor sensibilitate: 2kbps, gfsk-121dbm / 40kbps, gfsk, -105dbm 40kbps, ook, -102dbm

Wi-Fi primirea sensibilitate: 802.11 b: -91dbm (11 mbps) / 802.11 g: -75dbm (54mbps) 802.11 n: -72dbm (mcs7)

Wi-Fi de putere de transmisie: 802.11 b: + 20 dbm / 802.11 g: + 17 dbm / 802.11 g: + 16dbm

Tipul de criptare: wep / tkip / aes

Mecanism de securitate: wap / wap2

Mediu de lucru: Temperatura: -10 ℃ - ﹢ 70 ℃ / Umiditate: 5% - 93%

Mediu de depozitare: Temperatura: -20 ℃ - ﹢ 70 ℃ / Umiditate: 5% - 93%

Dispozitiv de sprijin: android5.0 / ios10.1 de mai sus

dimensiuni:67.5x54x19.5mm

Material:plastic

culoare:alb

Conținutul Pachetului:

1 x WiFi de la distanță convertor de semnal RF

1 x cablu USB

1 x Instructiuni

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Magazincredite.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre Transferurile

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3.Vă rog să observați că noi nu va fi responsabil pentru plata taxelor vamale.Vă rugăm să vamale clearance-ul de unul singur.

4.Noi oferim atât postul de transport maritim și exprima shippings.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

Expres transport inlcude DHL, EMS, Magazincredite.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile.(Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre Servicii post-vânzare

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Despre Feedback-Ul

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

3. Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Etichete: faceți clic pe auto, e27 inteligent, aqara de blocare a ușii, aer conditionat telecomanda pentru panasonic, panasonic, amplificator blutooth control de la distanță, blutooth control de la distanță laptop, auto clicker, universal de la distanță acasă, hmi program.

Frecvența 240930mhz
Utilizarea TV
Comunicare Wireless RF
Alimentat usb alimentat
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model FD065V3
Certificare Nici unul

Scrie-ti parerea!

Universal Wireless Wifi pentru a RF Converter Telefon în Loc de Control de la Distanță de 240 de 930Mhz pentru Casa Inteligentă

Scrie-ti parerea!

Produse similare