Toparchery 56inch tir cu Arcul Takedown Arc Recurve de Vânătoare Metal Coloană Arcul Sporturi în aer liber de Fotografiere Practică Dreapta Arcul 18-50lbs

Nou

239.83lei

Toparchery 56inch tir cu Arcul Takedown Arc Recurve de Vânătoare Metal Coloană Arcul Sporturi în aer liber de Fotografiere Practică Dreapta Arcul 18-50lbs Călduros notă: Dacă nu puteți găsi opțiunea vrei, pls contact cu noi. Обратите внимание: если вы не можете найти нужный вариант, пожалуйста, свяжитесь с нами.

1,Total arc lungime: 56", arc coloană lungime: 17", arc lungimea membrelor: 53", Max lungimea de tragere: 30".Aluminiu / Săgeți de Carbon sunt recomandate.

2,Rezistență Ridicată La Turnare Aluminiu Coloană.Arcul este foarte Frumos Lustruit și de a oferi Performanțe Excelente.

3,la nivelul Membrelor: este puternic fibra de sticla cu un arțar de bază.Membrele pot fi achiziționate separat pentru a crește sau a scădea în greutate cum trebuie, sau pentru a partaja cu prietenii și familia, și de a Salva în mod continuu achiziționarea full noile arcuri. 4,Design pentru Dreptaci shooter.Recomand acest arc pentru cineva interesat în procesul de învățare tir cu arcul, începător și arcaș priceput. 5,fără Risc de achiziție: Extraordinar de calitate la un preț accesibil și susținut cu o industrie de lider de garanție.Arcul de garanție de 1 an.Nostru 100% satisfacție politică, garantează o rambursare completă, fie că nu sunteți 100% mulțumit cu TOPARCHERY tir cu arcul.

Arc limbBow lungimea membrelor: 53".Maple core laminare core cu negru din fibra de sticla pe spate si pe burta.Arc sfaturi care permite utilizarea moderne de astăzi arc siruri de caractere.

Arc riserBow coloană lungime: 17" timp de aprox. 600g.Rezistență Ridicată La Turnare Aluminiu Coloană.

Arc stringCome cu 14 strand Dacron stringsReplacement string lungime 135cm/53".

Etichete: sabie katana, dart sfat moale, slingshot, mini mma sudor, genshin impact conturi, arcul și săgeata, hunt praștie, cruce catolic, funda mare bluza, mici praștie catapulta.

Arc De Vânătoare Mâna dreaptă arc
Tip Arcul și Săgeata
Arc Recurve ia-jos arcul
arc tir cu arcul 18-50lbs
arcuri recurve pentru adulți takedown arcuri recurve
Origine NC(de Origine)
Varsta >8 Ani

Scrie-ti parerea!

Toparchery 56inch tir cu Arcul Takedown Arc Recurve de Vânătoare Metal Coloană Arcul Sporturi în aer liber de Fotografiere Practică Dreapta Arcul 18-50lbs

Scrie-ti parerea!

Produse similare