145 Piese Dart Accesorii Kit Set Cu Dart Instrument De Reparații În Cazul În Care

Nou

52.63lei

8 TIPURI DE DART ACCESORII: Total 145 de piese, inclusiv O inele de oțel, cauciuc, inele O și instalați instrument , dart zbor protectori, dart instrument, dart instrument remove, greutate adăuga un grame instrumente, piatră de ascuțit, cel mai complet dart set de accesorii , nu trebuie sa le comand separat, ia-l și au tot de pe ei.

Un multifuncțional și portabil mic de caz: Dimensiunea este de 3.15 x 3.15 x 1.18 inch/ 8 x 8 x 3 cm, nu numai pentru dart accesorii, dar, de asemenea, pungi de depozitare pentru căști și așa mai departe, convenabil și util, atunci când te joci darts.

Cauciuc inel O și instalați instrument:ușor de instalat Oana inel de cauciuc pentru a preveni săgeata arborelui de relaxare.Oțel set inel pe coada de dart tija de protecție, atât de afișare într-un cristal mic de cazuri, ușor de a transporta și de a le găsi.

Zbor protector:Oferă de mare viteză blance și de a preveni deteriorarea, culoare negru.Dart Sfaturi Instrument pentru Îndepărtarea:poate elimina rupt arbori sau sfaturi cu ușurință.Multi-scop dart instrument: Strângeți arbori și moale sfaturi, se potrivesc atât pentru oțel și darts.

Zbor protector:Oferă de mare viteză blance și pentru a preveni deteriorarea.Dart greutate add-o-grame de: alama material , 1.6 g, 2BA șurub , poate îmbunătăți stabilitatea de săgeata care zboară.Piatră de ascuțit: Ține-ți dart puncte la fel de ascuțit ca noi.

Etichete: darth vader sunet, feedback-ul, dart sfat moale, darth vader, dart profesionale, tpa3116d2, dart tungsten, amplificator dartzeel, casca darth vader, amplificator de putere comutator.

Numărul De Model Fox Zâmbind
Tip Alte
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Fox Zâmbind
Varsta >6 Ani

Scrie-ti parerea!

145 Piese Dart Accesorii Kit Set Cu Dart Instrument De Reparații În Cazul În Care

Scrie-ti parerea!

Produse similare