10 mm Cub de Metal Set Cu Ti, Al, Zn, Pb, Ni, Mo, Zr Sb Co Y Gd Sm Ag At Dy Hf Elemente de pământuri Rare Tabelul Periodic Cub Ge Sc Lu Tm Tb C

Nou

18.53lei

Descriere Produs

Material: Cupru, Titan, Aluminiu, Carbon, Zinc, Plumb, Nichel, Bismut, Molibden, Staniu, Fier, Zirconiu, Crom, Antimoniu, Cobalt, Tungsten, Niobiu, Ytriu, Gadoliniu, Samariu, Indiu, Vanadiu, Siliciu, Erbiu, Argint, Telur, Holmiu, Tantal, Yterbiu, Disprosiu, Terbiu, Hafniu, Germaniu, Scandiu, Lutețiu, Tuliu,

Culoare: așa Cum se arată

Partea cub lungime: 10mm (0,4")

Suprafata: Manual de metal marcare, gravare cu laser

Pachetul include: 1 x C ube

Caracteristicile produsului

1.Fiecare cub realizate din metal de înaltă puritate și cu atractiv, suprafețe de teren și gravat cu laser etichete.

2.Prelucrate cu precizie pentru super-plat fațete și 0,1 mm toleranță să vină foarte aproape de densitatea teoretică.

3.Fiecare cub perfect finisate cu margini ascuțite și colțuri și fără bavuri.

4.Noi transporta peste 30 de elemente în tabelul periodic ca densitatea cuburi.

Notă:

1. Deoarece plumbul este foarte moale, puteți utiliza numai manuale de lustruire pentru a netezi suprafata, care este consumatoare de timp și laborios, și este foarte ușor pentru a fi purtat.Suprafața este predispus la zgârieturi și colțuri.Acest lucru este cauzat de natura a conduce, nu de calitate și daune problema.

2. Antimoniul este fragil, nu poate fi perfectă și nu poate fi extrem de ascuțite la fiecare colț.Pentru că Sb, inevitabil, va cădea într-o cantitate mică în timpul de slefuire si taiere, aceasta nu este o calitate și daune problema.

Detalii Produs Arată

Principalele Produse

Metalice diverse materii prime și tabelul periodic cuburi, etc.

După Vânzări și Feekbacks

Satisfacție și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Încurajarea și sprijinul nostru continuu impuls.

Vă mulțumesc foarte mult!

Cele Mai Bune Urări!

Etichete: urechea de broasca, las puzzle, sticlă steampunk, decor retro, minecraft jucărie, pinscher pitic, gundam mg, mobilier dormitor, bloc, fox mtb.

Material Metal
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

10 mm Cub de Metal Set Cu Ti, Al, Zn, Pb, Ni, Mo, Zr Sb Co Y Gd Sm Ag At Dy Hf Elemente de pământuri Rare Tabelul Periodic Cub Ge Sc Lu Tm Tb C

Scrie-ti parerea!

Produse similare