1 buc Multifuncțional Încărcare Auto-Apărare Pen Multi-funcția de Apărare Pen

Nou

31.10lei

Descriere

Această auto-apărare pix este realizat materiale în condiții de siguranță și utilizarea durabil.pentru camping, excursii de familie, sau excursii rutier, acest kit de exterior este un mare instrument de auto-apărare, care poate fi folosit cu ușurință atât bărbații, cât și să se amestece în viața de zi cu zi și să dea pace a mintii.

Caracteristici

- Culoare: Argintiu

- Material: otel Inoxidabil

- Dimensiune: 10.50X1.00X1.00cm/4.13X0.39X0.39inch.

- Pen-ul este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, anti-oxidare, densitate scăzută, de înaltă rezistență, rugina, puternic și durabil.

- Chiar dacă, accidental, intră în apă și-l scoată din apă, pen poate scrie în continuare în mod normal.Există cerneală problemă de scurgere.

- Ca un pix pentru utilizarea de zi cu zi, în plus față de funcțiile, alte spectacole sunt excelente.Alte funcții și aspectul sunt la fel ca orice înaltă calitate pix.

- Pune-l în buzunar, servieta, geanta laptop, rucsac, poșetă sau geantă și să-l cu tine.Foarte convenabil pentru a merge peste tot.

- pen-ul este cel mai bun cadou pentru Ziua Părinți, Aniversare, zi de Naștere, Ziua de Crăciun, Ziua Îndrăgostiților.

1 x Apărare Pen

Etichete: baston pentru autoapărare, protecție de securitate fata, apărare persoana, baton, baton telescop, 360 de protecție de securitate, cuțit pen, breloc auto-apărare, protecție de securitate femei, apărare de sine.

Caracteristică 2 Whistle Pen
Caracteristică 3 Protection Supplies
Caracteristică 1 Auto-apărare pen
Origine NC(de Origine)
Caracteristică 4 instrument de apărare
Caracteristica 5 Fereastra Breaker

Scrie-ti parerea!

1 buc Multifuncțional Încărcare Auto-Apărare Pen Multi-funcția de Apărare Pen

Scrie-ti parerea!

Produse similare