Siguranța personală Alarma Auto-Apărare Sirena 130dB pentru Femei Breloc cu SOS de Lumină LED-uri de Securitate Personală Breloc Alarma

Nou

42.18lei

Descriere Produs

【Auto-Apărare】- Personal de alarmă breloc protejează de securitate!Tot ceea ce este, cu aceasta, veți obține observat, doar trage pin-ul și tare 130db sunet și intermitent lumina strobe va obține ai auzit.

【Potrivit pentru toată Lumea】 - Obține ajutorul de care aveți nevoie rapid.Frecvent utilizate de către seniori pentru a apela pentru ajutor în caz de cădere, sentiment nesigur, amenințat fizic, urgențe medicale, accidente, sau reacții alergice.Mare cadou pentru părinți, studenți și toți cei care lucrează seara.Minunat de apărare sirena breloc pentru toată lumea.

【SOS de Lumină LED cu Alarma】-nu Necesită pregătire sau calificare pentru a opera.Echipat Cu intensitate mare LED-uri.Extrem de Tare (cel mai Îndepărtat Ajunge până la 1000ft departe).Militar-Grad De Durabilitate (Rezistent La Intemperii).Echipat cu baterie CR2032, foarte durabil și durată Lungă de viață!

【Ușor de Utilizat/Transporta】 Vine cu cârlig pentru a atașa cu ușurință alarma pentru genti, curele, jachete, breloc etc. doar trage pin-ul și tare 130db sunet și intermitent lumina strobe va obține ai auzit.

【PACE】Thopeb magazin este decis să vă aduc o în condiții de siguranță și eficient de auto-apărare dispozitiv de alarmă.Atunci când apare o situație de urgență, victima poate avea posibilitatea de a apela pentru ajutor!Protejați-vă într-un moment de nevoie cu Auto-Apărare Sirena.

Etichete: unimog, instrumentul de apărare, apărare breloc, cheie lanț, deschide usa alarma, homsecur, baston de defensa, protecție de securitate femei, iepurasul ceas, apărare de sine.

Cuvântul cheie Auto-Apărare
Caracteristică 3 auto-apărare breloc
Certificare CE
Alimentare baterie cr2032
Numărul De Model auto-apărare sirena
Caracteristică 1 Copii, Fata, Femeile de Securitate Proteja de alarmă
Caracteristică 4 Alarmă De Urgență
Origine NC(de Origine)
Catalog auto-apărare de alarmă
Tip Alarma Personala
Culori Disponibile negru, Roz
Caracteristică 2 Striga Tare Breloc
Alarmă sonoră 130dB

Scrie-ti parerea!

Siguranța personală Alarma Auto-Apărare Sirena 130dB pentru Femei Breloc cu SOS de Lumină LED-uri de Securitate Personală Breloc Alarma

Scrie-ti parerea!

Produse similare