Magnetic Patch-uri Presopunctura Tencuieli 120 De Magneți și de Înlocuire Kit Adeziv Magnet Terapie Ajuta la Ameliorarea Durerii de Picior de Îngrijire

Nou

26.73lei

▲Magnetic tencuieli pot fi folosite pentru a prelungi efectele pozitive ale presopunctura și acupunctura tratamente. ▲ Aplica magnet și masaj în mod regulat pentru a stimula punctele de presopunctură pentru a promova procesul de vindecare a organismului. ▲ Gauss este unitatea de măsură pentru un câmp magnetic, de asemenea, cunoscut sub numele de "densitatea de flux magnetic" sau "inducție magnetică". ▲ Pentru pielea hipersensibil, lipirea la aceleași puncte de acupunctura nu este recomandat și pentru persoanele cu răniți sau alergică a pielii, femeile gravide. ▲ Unii oameni experimenta efectele pozitive ale durerii de tensionată sau tras muschii de câmp magnetic prin aplicarea lor în zona de disconfort tencuielile sunt impermeabile si pot sta pe corp atunci când faceți duș.

Magneții pot fi refolosite prin plasarea lor pe o nouă bucată de tencuială cu convexe (polul nord) cu care se confruntă pielea.Detaliile pot fi găsite în manualul de utilizare (limba engleză nu este garantat).

Kit-ul include, de asemenea, tampoane cu alcool pentru curățarea magneți după utilizare sau pentru a îndepărta murdăria și ulei din piele.Acest lucru îmbunătățește aderența tencuielilor.

Notă: tencuieli conține medicale latex.

Atenție: Păstrați departe de copii sub 6 ani.

Magnet grosime: 600 gauss.

Magnet: non-acoperite cu magneți permanenți

Diametrul discului de ipsos: 2.7 cm.

Magnet diametru: 0.8 cm.

Pachetul include::

Pachet de 60 de plasturi cu magneți.

Pachet de 60 de înlocuire tencuieli fără magneți.

Manual de utilizare engleză

Etichete: acupunctura kit, picioarele unghii, de sex masculin de îngrijire de picioare, anti-alunecare, mobilier pad, dureri de genunchi, perie picior, detox foot patch, magnetic picioare pad, deget de la picior rupt, acupunctur.

Tip Foot Patch
dimensiune 120pcs/set
Origine NC(de Origine)
Sursa De Alimentare Nici Unul Electric
Tip De Element Picior De Îngrijire Instrument
Material magneți, Materiale nețesute, Ointments

Scrie-ti parerea!

Magnetic Patch-uri Presopunctura Tencuieli 120 De Magneți și de Înlocuire Kit Adeziv Magnet Terapie Ajuta la Ameliorarea Durerii de Picior de Îngrijire

Scrie-ti parerea!

Produse similare