10buc Toenail Incarnate Corector Autocolant Paronichie Tratament de Reparare a Recupera Corector de inflamație la picior Picior Pedichiura Unghii Deget de la picior de Îngrijire Instrument

Nou

2.87lei

Descriere:

100% produse de înaltă calitate.

Toate sunt făcute de înaltă calitate, materiale practice, care sunt în condiții de siguranță și non-iritant.

Poate menține în mod eficient starea de sănătate a unghiile de la picioare și calma durerea, ia mai bine grijă de unghii și de a menține unghiile sanatoase, reduce durerea.

Teoria maneta mecanism este folosit pentru a schimba unghiul de creștere a unghiile de la picioare pentru a oferi o mai bună îngrijire a unghiilor.

Potrivit pentru acasa si uz profesional.

Se adapteaza perfect la suprafata unghiei, ușor de înlocuit.

Cum să utilizați:

1. Scoateți încrustat unghii autocolant de bord de protecție, și încercați să nu atingeți lipite parte, astfel încât să nu pentru a slăbi aderența și de a face aderență instabil.

2. Vă rugăm să apăsați pe unghii autocolant pe partea de mijloc a unghiei.În cazul în care unghiilor autocolant este mai mare decât lățimea de unghii, utilizați foarfecele pentru a tăia unghiilor autocolant la o dimensiune adecvată înainte de utilizare.

3. Vă rugăm să folosiți-vă degetele pentru a apăsa ambele capete ale unghiilor incarnate stick-ul, astfel încât se lipește și mai ferm.

Caietul de sarcini:

Aplicabile oameni: General

Tip De Piele: General

Produs material: non-țesute tesatura, plastic PET, ulei de lipici

Pachetul Inclus:

10buc / 2 foi * Corectarea autocolante

Note:

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginile pot să nu reflecte culoarea reală a elementului.

Compara detaliu dimensiuni cu a ta, te rog permite eroare de 1-3cm, din cauza manuală de măsurare.

Vă rugăm să lăsați un mesaj înainte de a da feedback-ul rău, dacă produsele au nici o problema.

Vă mulțumesc pentru înțelegere.

73356 FIERBINTE

Etichete: corector picior, Foot Patch, corector de deget de la picior, inflamație la picior protector, detox foot patch, corect deget de la picior, corector cu degetul, îngrijire picioare, detox patch, foot pad.

Tip /
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand KuZHEN

Scrie-ti parerea!

10buc Toenail Incarnate Corector Autocolant Paronichie Tratament de Reparare a Recupera Corector de inflamație la picior Picior Pedichiura Unghii Deget de la picior de Îngrijire Instrument

Scrie-ti parerea!

Produse similare