întinde canapea acoperire elastic canapea acoperi huse de canapea pentru camera de zi animale de companie acoperitoare canapea recliner huse

Nou

79.74lei

Pachetul Inclus: 1 x Fotoliu Acoperi

Caietul de sarcini:

Material: 85% poliester + 15% spandex

Culoare: Bej / Negru / Albastru / Vin Roșu / Cafea / Gri Închis / Verde / Gri /Geroasă de nisip (9 culori disponibile)

Dimensiuni: cum se Arată în imagini

Model: Solid de culoare, Diamant zăbrele

Obișnuiți Stropire cu apă

Stil: Simplu

Se Potrivesc: Scaun Fotoliu

Caracteristici:

Excelent Material: Fotoliu acoperitoare este realizata din 85% poliester si 15% spandex, astfel că este foarte elastic pentru a corespunde mobila ta e contururile pentru o comandă în formă bună.

Funcție: cu Excepția caracteristici decorative,fotoliu acoperă, de asemenea, poate proteja mobilierul de la scurgeri, pete, uzura și lacrimă.În valoare de cumpărare pentru familiile cu copii și animale de companie.

Se Potrivesc Perfect: Two-way stretch va urma la fiecare colț de fotoliu, inclusiv arme.Extrem de dedicat, cu cusătură detalii.Fara bretele si jos elasticizată design face capacul sta în loc de bine, fără să se miște.

Buzunar lateral design, puteți pune telecomanda, ochelari sau orice obiecte mici de pe slide buzunar pentru un acces ușor.

Model de Design: design de model este perfect blendof clasic și modern,implică conceptul de mediu armonios.Clasic culori solide pot fi, de asemenea, combinate cu diferite stiluri de mobilier.

Spălare și Îngrijire: Acest fotoliu acoperitoare este ușor să aibă grijă.Mașină de spălat în apă rece, uscare la foc mic, vă rugăm să nu înălbitor sau fier.

Ușor de instalat: Verificați ghidul de instalare cu atenție, poate fi terminat în termen de 10 de minute de către o singură persoană.

Notă:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permită o ușoară abatere de la datele de măsurare

Etichete: scaun de acoperire stretch, se potrivesc rabatabile canapea acoperi, scaun de acoperire canapea, sac de fasole canapea, canapea, print digital canapea acoperi, acoperi canapea, Canapea Acoperi, sac de fasole, maro canapea acoperi.

Model Tip Solid
Material Alte
Model Alte
dimensiune as picture showen
Origine NC(de Origine)
Stil Europa
Producție Canapea Acoperi
Aplicabile Canapea Single-Canapea scaun
Numărul De Model 1 x Fotoliu Acoperi

Scrie-ti parerea!

întinde canapea acoperire elastic canapea acoperi huse de canapea pentru camera de zi animale de companie acoperitoare canapea recliner huse

Scrie-ti parerea!

Produse similare